Ο Θεόδωρος Πελαγίδης ορκίστηκε ως υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος

Θέση υποδοικητή κατέχει και ο κ. Θεόδωρος Μ. Μητράκος. Παρόντες στην ορκωμοσία οι κ.κ. Κ. Σακελλαροπούλου, Χρ. Σταϊκούρας και Γ. Στουρνάρας.

Ορκίστηκε σήμερα το πρωί ο Θεόδωρος Πελαγίδης ως υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώπιον της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Μετά τη σημερινή ορκωμοσία, η διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος έχει ως εξής:

• Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής 
• Θεόδωρος Μ. Μητράκος, Υποδιοικητής 
• Θεόδωρος Κ. Πελαγίδης, Υποδιοικητής 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Γκάζια» τον Σεπτέμβριο στα δάνεια, αυξήθηκαν κατά 82%

Ρευστότητα πάνω από 2,5 δισ. ευρώ απελευθέρωσαν οι τράπεζες για να στηρίξουν την οικονομία. Οι περισσότερες ροές χρηματοδότησης κατευθύνονται στο Δημόσιο, σημαντική αύξηση και προς τις επιχειρήσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Κραχ» στον τουρισμό τον Αύγουστο με απώλειες 2,7 δισ. ευρώ

Τα δύο τρίτα των τουριστικών εισπράξεων εξαφάνισε η πανδημία μέσα στον καλύτερο μήνα της σεζόν, ενώ από την αρχή του έτους η «αιμορραγία» εσόδων ξεπέρασε τα 10 δισ. ευρώ, σύμφωνα με την Τρ. Ελλάδος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στουρνάρας: Βαθαίνει την ύφεση η επιδείνωση της πανδημίας

Ύφεση που θα ξεπερνά το 7,5% και θα προσεγγίζει το 9,4% βλέπει για το 2020 η Τράπεζα της Ελλάδος ενώ ενδεχόμενη επιδείνωση της πανδημίας με πτώση της δραστηριότητας κατά 9,4% το 2020 θα φέρει πιο ισχνή ανάκαμψη το 2021 τόνισε ο κ. Στουρνάρας