ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
nafpigeia_skaramanga
Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Πηγή: Shutterstock

Αναβολή για 2 εβδομάδες στην κατάθεση προσφορών για Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Τυπικά η κατάθεση των προσφορών θα γίνονταν στις 27 Νοεμβρίου, αλλά αποφασίστηκε η αναβολή της διαδικασίας μετά από αίτημα υποψήφιων αγοραστών.

Για δύο εβδομάδων αναβάλλεται η κατάθεση προσφορών για την πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Polytech Shipyards, η οποία διεκδικεί την απόκτησή του. 

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της «τρεις μόλις ημέρες πριν τη λήξη του διαγωνισμού της ΕΝΑΕ για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, πληροφορηθήκαμε  την πρόθεση του ειδικού εκκαθαριστή να αναβάλει την κατάθεση των προσφορών για δύο εβδομάδες, κατόπιν αιτημάτων υποψηφίων αγοραστών. Η Pyletech Shipyards είναι πανέτοιμη να υποβάλλει κανονικά την προσφορά της την Παρασκευή 27η Νοεμβρίου».

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής διαγωνισμός ξεκίνησε στις 9 Οκτωβρίου, με τον όμιλο Polytech Shipyard να ανακοινώνει στις 19 Νοεμβρίου την πρόθεσή του να είναι ένας από τους διεκδικητές. Η εταιρεία είναι συμφερόντων του εφοπλιστή Θ. Πριόβολου, ενώ επίσης ενδιαφέρον για την απόκτηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά έχει εκφράσει και ο όμιλος ONEX του Πάνου Ξενοκώστα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

nafpigeia_skaramanga
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΤΑΔ: Το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Εως τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, στις 12:00 μ.μ., η προθεσμία υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών Εγγράφων Συμμετοχής στον διαγωνισμό. Στις 7 Ιουλίου η ενδεικτική ημερομηνία του ηλεκτρονικού διαγωνισμού.
gournes
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση έως 15/10 για το ακίνητο της πρώην βάσης στις Γούρνες

Η αρχική καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφορών ήταν η 15η Ιουλίου, με το ΤΑΙΠΕΔ να προχωρά σε μετάθεση τελικών ημερομηνιών και για ορισμένα ακόμη θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο ακίνητο.