ΓΔ: 2234.68 0.23% Τζίρος: 200.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:36

ΑΔΜΗΕ: Διακοπές από βλάβες όχι προληπτικά σε Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησο

Οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται σε Αττική, Πελοπόννησο, Εύβοια, από βλάβες που οφείλονται κατά κύριο λόγο στην πυρκαγιά.

Δεν υλοποιούνται προς το παρόν προγραμματισμένες περικοπές ρεύματος, ανέφεραν σήμερα πηγές του ΑΔΜΗΕ, καθώς ήδη από χθες το απόγευμα όλα τα φορτία του Συστήματος είναι διαθέσιμα από την πλευρά του Διαχειριστή.

Ωστόσο για όσο διάστημα παραμένει ο κίνδυνος από την πυρκαγιά, υπάρχει ετοιμότητα για περικοπές φορτίου προκειμένου να αποφευχθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.

Οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται σε Αττική, Πελοπόννησο, Εύβοια, από βλάβες που οφείλονται κατά κύριο λόγο στην πυρκαγιά και τις ζημιές που έχει προκαλέσει στο δίκτυο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κεφαλογιάννης επιχειρηματίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία

Στη Σύσκεψη που έλαβε χώρα στην Πολιτική Προστασία με επικεφαλής τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, συζητήθηκαν οι καθαρισμοί και η διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΜΗΕ: Προσπάθεια προστασίας των γραμμών που τροφοδοτούν το ΚΥΤ Αγίου Στεφάνου

Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του Συστήματος, επισημαίνεται ότι το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Αγίου Στεφάνου που είναι κρίσιμο για την ηλεκτροδότηση της Αττικής έχει επανέλθει σε κανονική λειτουργία.
Λογότυπο ΑΔΜΗΕ κτίριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΑΔΜΗΕ ξεκινά στα μέσα Ιουνίου

Ο πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ, Μ. Μανουσάκης, ανακοίνωσε πως η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, εξασφαλίζοντας 1 δισ. ευρώ για νέα έργα. Το Δημόσιο θα καλύψει το 51%, η State Grid το 24% και 250 εκατ. ευρώ θα αντληθούν από το Χρηματιστήριο.
Μάνος Μανουσάκης πορτρέτο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μανουσάκης: Στα μέσα Μαΐου τα 510 εκατ. από το Ελληνικό Δημόσιο για την ΑΜΚ

Μέσα Μαΐου τα κονδύλια από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, μέσα Ιουνίου ανοίγει το βιβλίο προσφορών στο χρηματιστήριο. Στην τελική ευθεία η διασύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική χώρα.