ΓΔ: 834.83 -0.17% Τζίρος: 63.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Συνάντηση του συνιδρυτή της Docandu με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Χ. Δήμα

Ο υφυπουργός ανέδειξε τις ευκαιρίες που έχει μία νεοφυής επιχείρηση εάν ενταχθεί στο Elevate Greece, το οποίο έχει ως στόχο την χαρτογράφηση και υποστήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για θέματα Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστο Δήμα, είχε το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, ο Δρ Γιάννης Γεωργόπουλος, συνιδρυτής και Chief Medical Officer της ελληνικής νεοφυούς επιχείρησης Docandu, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της ψηφιακής υγείας.

Αυτό σημειώνεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας και προτίθεται ότι ο Δρ Γεωργόπουλος ανέλυσε στον κ. Δήμα τις δραστηριότητες της Docandu, μέσω της οποίας ο πολίτης και ασθενής έχει τη δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου και από την άνεση του σπιτιού ή οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, να ελέγξει τα συμπτώματα που τον απασχολούν και κατευθείαν - εφόσον το επιθυμεί - να μιλήσει δωρεάν με ιατρό της Docandu, ώστε να λαμβάνει σωστή και επιστημονική καθοδήγηση, αποφεύγοντας τις λανθασμένες πρακτικές αναζήτησης στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται, ο Chief Medical Officer της νεοφυούς επιχείρησης, ανέπτυξε τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες της, όπως είναι το Diabeat, η νέα ψηφιακή εφαρμογή για τον σακχαρώδη διαβήτη, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του κοινού από τον Δεκέμβριο, αλλά και το Derma Care, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα και αφορά στην έγκαιρη διάγνωση δερματολογικών παθήσεων.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός ανέδειξε τις ευκαιρίες τις οποίες θα έχει μία νεοφυής επιχείρηση όπως η Docandu, εάν ενταχθεί στο Elevate Greece, το οποίο έχει ως στόχο την χαρτογράφηση και υποστήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με τον Δρ Γεωργόπουλο να επισημαίνει ότι η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ένταξης στην πρωτοβουλία, αναγνωρίζοντας την αξία της στο ελληνικό οικοσύστημα. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χ. Δήμας: Περισσότεροι από 5.000 εργαζόμενοι σε 533 ελληνικές startup

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε πως πλέον η Πολιτεία έχοντας μια χαρτογραφημένη εικόνα του οικοσυστήματος καινοτομίας στη χώρα μπορεί να παρέχει εξειδικευμένα κίνητρα στις startup και δράσεις για την ενίσχυση της ρευστότητας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αδ. Γεωργιάδης: Οι επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα κονδύλια για ανάπτυξη

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως η ευρωπαϊκή αγορά είναι ο κυριότερος πελάτης μας στις εξαγωγές και αν οι μεγάλες αγορές της ευρωπαϊκής οικονομίας μπουν σε ρυθμούς ύφεσης τότε θα επηρεαστούν οι εξαγωγικές επιδόσεις της χώρας.
xrimatodotisi-reustotita-daneia-ependyseis-oikonomia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πέντε έργα ΣΔΙΤ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης τα πέντε νέα έργα έχουν υψηλή προστιθέμενη αξία για το περιβάλλον, τον αγροδιατροφικό τομέα, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τις μεταφορές.
golf
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πράσινο φως» για το Saronida Olympos Golf Project ύψους 840 εκατ. ευρώ

Η νέα στρατηγική επένδυση πρόκειται να δημιουργήσει περισσότερες από 800 μόνιμες θέσεις εργασίας, με το σύνθετο τουριστικό κατάλυμα να αποτελεί ένα νέο αναβαθμισμένο και εξειδικευμένο τουριστικό προϊόν ολοκληρωμένης και πολυσύνθετης τουριστικής ανάπτυξης.