ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος

Μητσοτάκης: Υποστηρικτικό εργαλείο για τους μαθητές το Ψηφιακό Σχολείο

«Μέσω του Νέου Ψηφιακού Σχολείου θέλουμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ψηφιακό φροντιστήριο στα παιδιά της Γ' Λυκείου για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα» επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο Facebook για το Νέο Ψηφιακό Σχολείο:

«Το Νέο Ψηφιακό Σχολείο είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές Η πιλοτική του χρήση θα αρχίσει από τη νέα σχολική χρονιά. Πρόκειται για μια δωρεάν, ολοκληρωμένη ψηφιακή πύλη, που θα παρέχει δωρεάν ψηφιακά φροντιστήρια για όλες τις τάξεις, από την Α' Δημοτικού έως τη Β' Λυκείου, αλλά και για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Μέσω του Νέου Ψηφιακού Σχολείου θέλουμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ψηφιακό φροντιστήριο στα παιδιά της Γ' Λυκείου για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα. Κατ' αυτόν τον τρόπο, το δωρεάν Ψηφιακό Σχολείο αποτελεί ένα υποστηρικτικό εργαλείο για όλους τους μαθητές!».

Επίσης στο Χ ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε τα εξής: «Το Νέο Ψηφιακό Σχολείο είναι μία πολύ σημαντική βοήθεια για τους μαθητές! Από τη νέα σχολική χρονιά θα αρχίσει πιλοτικά. Πρόκειται για μία δωρεάν, ολοκληρωμένη ψηφιακή πύλη με ψηφιακά φροντιστήρια για όλες τις τάξεις, αλλά και τις Πανελλαδικές εξετάσεις. digitalschool.gov.gr».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Απαραίτητος ο μετασχηματισμός των επιχειρήσεων

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως το μέγεθος είναι αυτό το οποίο εξασφαλίζει καλύτερη παραγωγικότητα και καλύτερη ανταγωνιστικότητα και βέβαια καλύτερη θέση των ελληνικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Ιδανικό προορισμό για επενδύσεις αποτελεί η Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως υπήρξε συνεργασία με την Εσθονία στο θέμα της ψηφιακής διακυβέρνησης και ειδικότερα στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση και στα ζητήματα κυβερνοασφάλειας και επιθέσεων.
Mitsotakis Kyriakos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας με χώρες της Βαλτικής θέλει ο πρωθυπουργός

Ο Κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται τις Λιθουανία και Εσθονία, όπου θα ενημερώσει εκτός των άλλων για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η ενέργεια θα βρεθούν επίσης στο επίκεντρο των συζητήσεων.