ΓΔ: 2606.95 -0.31% Τζίρος: 194.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Κασσελάκης: Φοβούνται να σας επιτρέψουν να έχετε δύναμη στα χέρια σας

«Οργανωθείτε. Φέρτε νέο κόσμο. Θα πάρετε το συνέδριο. Και αν δεν κάνουν το συνέδριο, θα πάμε σε πρωτοβουλίες από τη βάση», είπε στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι όντως θα έλεγα πρωτοφανές, τραγελαφικό, φαρσοκωμωδία. Αστείο; Γελοίο το γεγονός ότι δεν με αφήνουν να χάσω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε χαιρετισμό του κατά τη συνάντηση που είχε με τα συντονιστικά των ΟΜ της Α' Θεσσαλονίκης, το πρωί, στον Λευκό Πύργο. Υποστήριξε ότι φοβούνται πως «εάν μας αφήσουν να φτάσουμε στο τέλος, εσείς θα έχετε τη δύναμη στα χέρια σας. Θα μπορείτε να αποφασίζετε για όλες και όλους μας. Και προφανώς αυτό θα ξεβολέψει πολλούς».

Ανέφερε ότι «δεν είναι μόνο ζήτημα των αλλαγών στο κόμμα που είναι αναγκαίες» αλλά «και ζήτημα δημοκρατίας πλέον». «Ό, τι πιέσεις δέχεστε από άλλους, το μόνο που έχουν να προτάξουν είναι μίσος προς το πρόσωπό μου και καμία πολιτική πρόταση είτε για τη χώρα, ούτε για το κόμμα. Αγνοείστε τες.

Ξεσκόνιστε τες. Οργανωθείτε. Φέρτε νέο κόσμο. Θα πάρετε το συνέδριο. Και αν δεν κάνουν το συνέδριο, θα πάμε σε πρωτοβουλίες από τη βάση», είπε. Πρόσθεσε ότι «η απάντηση στην έλλειψη δημοκρατίας ποτέ δεν είναι η φυγή. Η φυγή σημαίνει ότι θα έχουν κερδίσει» και ότι «η απάντηση είναι περισσότερη δημοκρατία».

«Είμαστε εδώ, θα οργανωθούμε και η απάντηση θα δοθεί» είπε ο κ. Κασσελάκης μεταξύ άλλων. Συμπλήρωσε ότι «θα τηρηθεί η νομιμότητα» και «θα είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να πάρουμε το ΣΥΡΙΖΑ από κει που τον κατεβάσανε και να τον ξαναφέρουμε εκεί που ήτανε. Αυτό που ξεκίνησε ο Αλέξης και στην πορεία το άφησε και έφυγε…».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρένα Δούρου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Δούρου: Ιστορικό καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ η παρουσία του στην επόμενη Βουλή

Η Ρένα Δούρου τόνισε ότι το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ το καθορίζουν οι πολίτες και κάλεσε για ανασυγκρότηση, ενότητα και διαφάνεια, σημειώνοντας πως το κόμμα θα παραμείνει παρόν και διεκδικεί ξανά τον ρόλο της αριστερής εναλλακτικής.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφια για την προεδρία της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου: «Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη»

Η Ρένα Δούρου δηλώνει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Σ., τονίζοντας πως η κρίση του κόμματος είναι αναστρέψιμη και θέτει στόχο την αναγέννηση και ενότητα, για να αποτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Σ. εναλλακτικό πόλο διακυβέρνησης.
Ολομέλεια Βουλής Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίστηκε βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίστηκε βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Καραμέρου. Ωστόσο, αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθεί, καθώς είναι πλέον αντιπρόεδρος στους «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ».
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Θέλω ο ΣΥΡΙΖΑ να καθορίσει την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση

Ο Παύλος Πολάκης δήλωσε στο Mega πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να γίνει ξανά ισχυρός με σαφές πρόγραμμα και επιβεβαίωσε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία, επιμένοντας σε προγραμματική συμφωνία για συμμαχίες και συγκεκριμένες προοδευτικές πολιτικές.