ΓΔ: 2421.69 1.06% Τζίρος: 313.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
ekloges proedroy
φώτο: Dimitris Peristeris/SOOC

Πάνω από 60.000 ψήφισαν έως τις 18:00 για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Σαρακιώτης και Γεώργιος Γαβρήλος δηλώνουν ότι δεν συμφωνούν με τη διαδικασία εκλογής προέδρου και για αυτό δεν θα συμμετέχουν. Σημειώνουν ότι αποδοκιμάζουν τις διαδικασίες αλλά δεν αποχωρούν.

Πάνω από 60.000 πολίτες είχαν ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου ενώ δόθηκε παράταση στην εκλογή έως τις 20:00 το βράδυ. «Η παράταση δόθηκε λόγω πληθώρας αιτημάτων από τα εκλογικά κέντρα ανά τη χώρα, τα οποία αφορούν στην αθρόα προσέλευση πολιτών», τονίζουν από την Κουμουνδούρου

Γιάννης Σαρακιώτης και Γεώργιος Γαβρήλος δηλώνουν ότι δεν συμφωνούν με τη διαδικασία εκλογής προέδρου και για αυτό δεν θα συμμετέχουν. Σημειώνουν ότι αποδοκιμάζουν τις διαδικασίες αλλά δεν αποχωρούν.

Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα αναμένονται στις 22.00-22.30 μετά την παράταση της μιας ώρας που δόθηκε στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σωκράτης Φάμελλος: Στόχος μας ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές

Ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει ενωτικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές και στηρίζει το εγχείρημα Τσίπρα, αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις. Στόχος η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς στην ΚΕ: Εκλογική ενότητα, συνεργασία ή μεμονωμένες αποχωρήσεις;

Ο Νίκος Παππάς επεσήμανε πως το δίλημμα είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει ενωμένος προς συνεργασίες ή αν θα διασπαστεί με ατομικές αποχωρήσεις, ασκώντας κριτική στην ηγεσία για έλλειψη σχεδίου επανεκκίνησης.
Παύλος Πολάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης: Όχι σε διάλυση - ρευστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης και 36 μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν με κείμενό τους αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, αν δεν υπάρξει ενωτικό σχήμα, καλώντας και άλλους να στηρίξουν τη δημιουργία νέας πλειοψηφίας και τη διαφύλαξη του κόμματος.
Αλέξης Τσίπρας χαμογελαστός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Τρίτη 20.00 στο Θησείο οι ανακοινώσεις για το νέο κόμμα

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει το νέο κόμμα την Τρίτη 26 Μαΐου στις 20:00 στην πλατεία Θησείου, καλώντας ιδιαίτερα τους νέους να συμμετέχουν για να χαράξουν μαζί νέους ορίζοντες στην πολιτική σκηνή.
Πλήθος με σημαίες ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυμπιζής: Κλειδί η ενωτική λίστα προοδευτικών με κομβικό ρόλο Τσίπρα

Ο Χρήστος Κυμπιζής πρότεινε κοινό ψηφοδέλτιο προοδευτικών δυνάμεων και τόνισε πως δεν τίθεται θέμα διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ. Επιτέθηκε στην κυβέρνηση και άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του.
Αλέξης Τσίπρας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Νέος πολιτικός φορέας από την κοινωνία με ορίζοντα τον Σεπτέμβριο

Ο πρώην πρωθυποργός, Αλέξης Τσίπρας δήλωσε παρών στις πολιτικές εξελίξεις, σημειώνοντας ότι το κόμμα του θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο ή νωρίτερα. Τόνισε ότι η συσπείρωση θα γίνει στην κοινωνία, χωρίς όρους ή κοινοβουλευτική ομάδα.