ΓΔ: 2668.71 0.28% Τζίρος: 78.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:12:39
Σωκράτης Φάμελλος πορτρέτο

Συλλυπητήρια του Σωκράτη Φάμελλου για τον θάνατο του Νίκου Ταγαρά

Ο θάνατος του Νίκου Ταγαρά, υφυπουργού Περιβάλλοντος, προκάλεσε βαθιά θλίψη. Διακρινόταν για το ήθος και τον δημοκρατικό του χαρακτήρα, ενώ εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η παρουσία του στο ΥΠΕΝ, παρά τις πολιτικές διαφορές.

Με βαθιά θλίψη εκφράζει τη συγκίνησή του ο Σωκράτης Φάμελλος για την απώλεια του υφυπουργού Περιβάλλοντος Νίκου Ταγαρά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, σε συλλυπητήρια δήλωσή του, υπογραμμίζει τη σοβαρότητα, την παραγωγικότητα και το ήθος που χαρακτήριζαν την παρουσία του Νίκου Ταγαρά.

Ο Σωκράτης Φάμελλος σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκτίμησε τον χαρακτήρα του, παρά τις πολιτικές διαφορές που τους χώριζαν. Τονίζει επίσης τη μεγάλη αξιοπρέπεια με την οποία ο Νίκος Ταγαράς έδωσε τη μάχη για την υγεία του.

Αναφερόμενος στην αυτοδιοικητική του πορεία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ επισημαίνει ότι αυτή αποτυπωνόταν στην προσωπικότητά του, η οποία ήταν συναινετική και προσανατολισμένη στην κατανόηση και επίλυση προβλημάτων.

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και τους συνεργάτες του», καταλήγει ο Σωκράτης Φάμελλος στη δήλωσή του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ταγαράς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΤΕΕ αποχαιρετά τον Νίκο Ταγαρά, σημαντικό μηχανικό και πολιτικό

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και ο τεχνικός κόσμος αποχαιρετούν με θλίψη τον Νίκο Ταγαρά, πολιτικό μηχανικό και υφυπουργό, που έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου σε ηλικία 70 ετών. Μάχιμος μηχανικός και ουσιαστικός πολιτικός.
Σταύρος Παπασταύρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Νέα Υόρκη ο Σταύρος Παπασταύρου για την 81η Συνέλευση ΟΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, για την 81η Εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, εστιάζοντας στην κλιματική διπλωματία και τον αναβαθμισμένο ρόλο της Ελλάδας στον ενεργειακό τομέα. Θα έχει συναντήσεις και με στελέχη της Chevron και της ExxonMobil.
Φλόγες δάσους πυρκαγιά
ΔΙΕΘΝΗ

Πυρκαγιά απειλεί δημοφιλές τουριστικό χωριό στις Άνδεις της Κολομβίας

Δασική πυρκαγιά στην κεντρική Κολομβία έχει καταστρέψει 2.000 στρέμματα δάσους και απειλεί το τουριστικό χωριό Βίγια ντε Λέιβα. Περισσότεροι από 250 πυροσβέστες και στρατιωτικά ελικόπτερα συμμετέχουν στην προσπάθεια κατάσβεσης.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης: Στήριξη της κοινωνίας με διασφάλιση της οικονομικής σταθερότητας

Ο Κωστής Χατζηδάκης ανέφερε στη RealNews ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την ενεργειακή κρίση και παρεμβαίνει με μέτρα στήριξης, όπως για το πετρέλαιο θέρμανσης και τα τιμολόγια ρεύματος, πάντα στο πλαίσιο των αντοχών της οικονομίας.
Πανοραμική θέα Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Η οδός Αθηνάς χωρίς αυτοκίνητα για 24 ώρες

Η οδός Αθηνάς φιλοξενεί για 24 ώρες μια μεγάλη γιορτή χωρίς αυτοκίνητα με μουσική, σινεμά, αθλητικές δράσεις και δωρεάν εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο.