ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Νίκος Δένδιας
Φωτο: Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας. Credit: Menelaos Myrillas / SOOC

Ο Ν. Δένδιας συγχαίρει την εθνική ανδρών για το χρυσό στη υδατοσφαίριση

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας συνεχάρη την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών για την ιστορική της νίκη επί της Ουγγαρίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Σίδνεϊ και το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών της Ελλάδας σημείωσε ιστορική νίκη επί της Ουγγαρίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Σίδνεϊ, κατακτώντας για πρώτη φορά το χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Χ, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς την ομάδα.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι πρόκειται για «μια ιστορική επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση, η οποία διαχρονικά χαρίζει διακρίσεις στη χώρα μας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα συγχαρητήρια Δένδια σε Σίσκο για το χάλκινο και το πανελλήνιο ρεκόρ

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Απόστολο Σίσκο για το χάλκινο μετάλλιο και το πανελλήνιο ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης εξέφρασε ο Νίκος Δένδιας, επισημαίνοντας τη συνεχή επιτυχία του αθλητή.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Νίκος Δένδιας συγχαίρει τον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό στο Ευρωπαϊκό

Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το τέταρτο χρυσό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο άλμα εις μήκος, που τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους άλτες όλων των εποχών, δήλωσε ο Νίκος Δένδιας.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα όψη ΥΠΕΘΑ: «Μνημειακή απεικόνιση της μεταβολής» δηλώνει ο Δένδιας

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε την ανάγκη ριζικής αναμόρφωσης των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω νέων τεχνολογικών εξελίξεων, στο πλαίσιο εγκαινίων της νέας βιοκλιματικής Βόρειας Όψης του ΥΠΕΘΑ με δωρεά της Τράπεζας Πειραιώς.
ΠΟΥ λογότυπο στον ουρανό
ΔΙΕΘΝΗ

ΠΟΥ: Προειδοποίηση για χαμηλά επίπεδα άσκησης στους νέους

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, ένας στους τέσσερις εφήβους δεν ασκήθηκε ούτε μία ώρα την περασμένη εβδομάδα. Η μελέτη σε 140 χώρες δείχνει ότι 240 εκατομμύρια νέοι 11-17 ετών δεν έκαναν επαρκή σωματική δραστηριότητα.