ΓΔ: 2615.07 0.25% Τζίρος: 239.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ζωή Κωνσταντοπούλου ομιλία

Κωνσταντοπούλου: Οι υποκλοπές είναι έγκλημα κατά της Δημοκρατίας

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως οι υποκλοπές συνιστούν έγκλημα κατά της Δημοκρατίας και όσοι καλύπτουν ή στηρίζουν την εκτροπή, θα λογοδοτήσουν αργά ή γρήγορα για τις πράξεις και παραλείψεις τους.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προχώρησε σε νέα δημόσια τοποθέτηση μέσω κοινωνικών δικτύων, εστιάζοντας στο θέμα των υποκλοπών και τις επιπτώσεις τους στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας. Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση, η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε το ζήτημα ως «έγκλημα κατά της Δημοκρατίας», τονίζοντας ότι όσοι συμβάλλουν στην εκτροπή και τη συγκάλυψή της θα βρεθούν αντιμέτωποι με έλεγχο για τις πράξεις και παραλείψεις τους.

Μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της αναφέρει: «Το έγκλημα των υποκλοπών αποτελεί έγκλημα κατά της Δημοκρατίας. Όσοι σήμερα υποστυλώνουν παντοιοτρόπως την εκτροπή και την συγκάλυψή της οφείλουν να γνωρίζουν-και γνωρίζουν-ότι οι πράξεις τους και οι παραλείψεις τους, αργά ή γρήγορα, θα ελεγχθούν».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες ΗΠΑ Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Υποψίες διαφθοράς για την πρώην πρέσβειρα Ουκρανίας στις ΗΠΑ

Η πρώην πρεσβευτής της Ουκρανίας στις ΗΠΑ Όλγκα Στεφανίσινα ερευνάται για παράνομο πλουτισμό σχεδόν 270.000 ευρώ και μη δηλωθέντα πολυτελή ακίνητα, σύμφωνα με την ουκρανική υπηρεσία κατά της διαφθοράς NABU.
Κώστας Τσουκαλάς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρατυπίες στα «Σπιτάκια Ανακύκλωσης» και ανάκτηση 40 εκατ. ευρώ

Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στην υπόθεση με τα «Σπιτάκια Ανακύκλωσης», ζητώντας απαντήσεις από τον Άδωνι Γεωργιάδη για τις παρατυπίες, τις αποφάσεις ανάκτησης 40 εκατ. ευρώ και την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΔΙΕΘΝΗ

Έρευνα για διασυνδέσεις άνω των 100 αστυνομικών με καρτέλ ναρκωτικών

Στην Κόστα Ρίκα, έρευνα διεξάγεται εις βάρος άνω των 100 αστυνομικών που φέρονται να συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα, μετά από σχετική έκθεση. Η πρόεδρος Φερνάντες διαβεβαίωσε ότι η διαφθορά δεν θα γίνει ανεκτή στην αστυνομία.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι απαντά ο κ. Γεωργιάδης για τον έλεγχο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας;

Ο Κώστας Τσουκαλάς κατηγορεί τον υπουργό Υγείας ότι λειτουργεί ως αγγελιοφόρος οικονομικών συμφερόντων, λέγοντας πως προσπαθεί να «κατεβάσει» το video Ανδρουλάκη και να σταματήσει τη συζήτηση για το σκάνδαλο με τα σπιτάκια ανακύκλωσης.
Προεδρικό Μέγαρο Περού
ΔΙΕΘΝΗ

Περού: Ακυρώθηκε η 15ετής κάθειρξη του πρώην προέδρου Ουμάλα

Το Συνταγματικό Δικαστήριο του Περού ακύρωσε την καταδίκη του πρώην προέδρου Ογιάντα Ουμάλα για διαφθορά και διέταξε την άμεση αποφυλάκισή του, κρίνοντας άκυρη τη δικαστική διαδικασία σε βάρος του.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας είναι η λύση για τη χώρα

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την Εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ για υπεκφυγή στο ερώτημα «ποιος χρηματοδοτεί το κόμμα Τσίπρα» και επισημαίνει ότι ούτε η διαφθορά του Μητσοτάκη ούτε η διαπλοκή του Τσίπρα αποτελούν λύση για το μέλλον της χώρας.