ΓΔ: 2613.49 1.22% Τζίρος: 290.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:18
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία

Επίσκεψη Κωστή Χατζηδάκη στην Ημαθία

Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέπτεται αύριο, 2 Σεπτεμβρίου, την Ημαθία, για τα εγκαίνια αστικής παρέμβασης στη Βεργίνα, ομιλία στο 1ο Αναπτυξιακό Forum Αιγών και επίσκεψη στο Δημαρχείο Νάουσας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης πρόκειται να επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, την Ημαθία, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιούν τα μέλη της κυβέρνησης στη Βόρεια Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Χατζηδάκης θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του έργου «Ολοκληρωμένη Αστική Παρέμβαση στην περιοχή της Βεργίνας».

Στις 11.30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στο 1ο Αναπτυξιακό Forum Αιγών. Αμέσως μετά, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Νάουσας.

Η περιοδεία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο οινοποιείο «Κυρ - Γιάννη».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης: Το πακέτο Μητσοτάκη είναι αποτέλεσμα σοβαρής πολιτικής

Ο Κωστής Χατζηδάκης δηλώνει πως η ώρα της μεσαίας τάξης έφτασε, επισημαίνοντας τη στήριξη μέσω φοροελαφρύνσεων από την κυβέρνηση. Τονίζει τη σύγκρουση σταθερότητας έναντι της “πολιτικής λεφτόδεντρων” που προτείνει η αντιπολίτευση.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Η αυτοδυναμία παραμένει στόχος της ΝΔ στις εκλογές

Ο Π. Μαρινάκης υπερασπίστηκε την οικονομική πολιτική, αναγνώρισε τις πιέσεις στα νοικοκυριά και διέψευσε σύνδεση της αποχώρησης Γκιλφόιλ με τα ενεργειακά έργα, τονίζοντας πως η συνεργασία με ΗΠΑ παραμένει υψηλή και τα πρόσωπα δεν επηρεάζουν τα έργα.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Οι ψηφοφόροι της ΝΔ στηρίζουν πάντα την παράταξη

Ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε τη σημασία της ενότητας στη ΝΔ και τη διαρκή ανάγκη να ακούμε τους πολίτες. Υπογράμμισε ότι το κόμμα παραμένει ισχυρό παρά τα λάθη και χρειάζεται σοβαρότητα και δουλειά ενόψει των εκλογών.
Κωστής Χατζηδάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης: Τα 5 βασικά σημεία από την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Ο Κωστής Χατζηδάκης, σε άρθρο του, κάνει αποτίμηση της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, τονίζοντας πως τα μέτρα είναι κοστολογημένα, στοχεύουν στη σοβαρότητα και στηρίζουν την οικονομία, χωρίς υπερβολές ή ανέφικτες υποσχέσεις.