Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας στη Βουλή. Στην τοποθέτησή της, η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας για τη δημόσια στάση και τις προηγούμενες δραστηριότητές του, υποστηρίζοντας ότι «βαυκαλίζεται για το πόσα χρήματα έβγαλε πουλώντας αντισημιτικά βιβλία».
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επεσήμανε πως η κυβέρνηση «υπερασπίζεται την εισβολή και κατοχή, τον πόλεμο και τα διεθνή εγκλήματα», ενώ αναφέρθηκε και σε δηλώσεις του υπουργού Υγείας σχετικά με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και την υπόθεση Νετανιάχου. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η στάση αυτή βρίσκει σύμφωνη και την ηγεσία της κυβέρνησης.
Παράλληλα, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «διείσδυση ξένου κράτους και συμφερόντων» στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι «δεν ήταν έκπληξη» η σιωπή του πρωθυπουργού αλλά και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς τη δράση της Israel Allies Foundation. Αναφέρθηκε επίσης σε μυστική συνάντηση όπου συμμετείχαν στελέχη κοινοβουλευτικών κομμάτων με «σιωνιστικά ακροδεξιά στοιχεία» και εκπροσώπους της κυβέρνησης Νετανιάχου.
Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε ότι «το κόμμα σας επισήμως στηρίζει μια κυβέρνηση που διαπράττει γενοκτονία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου», ενώ κατηγόρησε τη στάση του κόμματος ως «υπογείως υποστηρικτική».
Η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και στο γεγονός της 12ης Οκτωβρίου στην Αθηναϊκή Λέσχη, χαρακτηρίζοντάς το ως «πάρα πολύ σοβαρό» και ενδεικτικό της διείσδυσης ξένων κυβερνήσεων και δυνάμεων που «στηρίζουν τα διεθνή εγκλήματα» και την «εκκαθάριση των Παλαιστινίων».
Επιπλέον, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι «νίβει τα χέρια της σιωνιστικής και εγκληματικής κυβέρνησης Νετανιάχου» και έθεσε ευθέως ερωτήματα για τη συμμετοχή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ σε σχετική συνάντηση.
Τέλος, η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στα γεγονότα της Θεσσαλονίκης ανήμερα της εθνικής επετείου, ασκώντας κριτική στην αστυνομία για τη στάση της απέναντι σε συγκέντρωση του Κασιδιάρη και αντιφασιστική διαδήλωση. Τόνισε πως «αυτά δείχνουν και το ποιοι είστε πράγματι, γιατί πράγματι θάλπετε τον φασισμό και τον ναζισμό».