ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:38:10
Φωτο: ΑΠΕ

Μηνυτήρια αναφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος

Όπως δηλώνει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, δίνονται οδηγίες μέσω Twitter και SMS, για να διαγραφεί το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου από τα ψηφοδέλτια.

Με ανάρτηση της, η Πόπη Τσαπανίδου, ανακοίνωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει μήνυση για αλλοίωση εκλογών.
Τον «μηχανισμό προπαγάνδας της ΝΔ» καταγγέλλει με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου. Στην ανάρτησή της στο Τwitter αναφέρει:

«Ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ διακινεί «οδηγίες» για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.  Έφτασαν στο σημείο να στείλουν και πλαστά SMS. Ο @syriza_gr θα υποβάλει μήνυση και θα προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, επισυνάπτει στην ανάρτησή της φωτογραφία από λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος παρακινεί τους πολίτες που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών να σβήσουν το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου για να θεωρηθεί έγκυρο το ψηφοδέλτιό τους – κάτι που δεν ισχύει. Εάν ένα ψηφοδέλτιο έχει επάνω του σβησμένο όνομα υποψηφίου, το ψηφοδέλτιο θα θεωρηθεί άκυρο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξήσεις έως 25% στα τιμολόγια ρεύματος, σφοδρή κριτική ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

Οι πάροχοι ανακοίνωσαν αυξήσεις έως 25% στα τιμολόγια ρεύματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί την κυβέρνηση για αδράνεια και ζητά επαναφορά της ΔΕΗ υπό δημόσιο έλεγχο και έλεγχο τιμών.
ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας
ΔΙΕΘΝΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο θρίαμβος Μαμντάνι μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η νίκη του Ζ. Μαμντάνι δείχνει ότι μια τολμηρή, προοδευτική σοσιαλιστική ατζέντα, με έμφαση στις ανάγκες των μη προνομιούχων, μπορεί να υπερισχύσει ακόμα και απέναντι στον τραμπισμό.
Σωκράτης Φάμελλος χαμογελαστός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Η νίκη Μαμντάνι μήνυμα δημοκρατίας και προοδευτικής πολιτικής

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, χαρακτήρισε τη νίκη του Ζόραν Μαμντάνι στη Νέα Υόρκη μήνυμα υπέρ της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της προοδευτικής πολιτικής απέναντι στον τραμπισμό.