ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:08:51
Φωτο: ΑΠΕ

Δύο διορθώσεις στη λίστα των υπογραφών για την υποψηφιότητα Κασσελάκη

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στη θέση της Κλειώς Αγγουράκη υπογράφει ο Γιάννης Βουλγαράκης και στη θέση της Γεωργίας Ρανέλα, η 'Αννα Κωνσταντινίδου.

Για δύο διορθώσεις που υπήρξαν αναφορικά με τη λίστα των 30 υπογραφών που κατέθεσε στην έναρξη ο Στέφανος Κασσελάκης για την υποψηφιότητα του, ενημέρωσε η πρόεδρος του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, κατά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνεδριακής διαδικασίας. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε, στη θέση της Κλειώς Αγγουράκη υπογράφει ο Γιάννης Βουλγαράκης και στη θέση της Γεωργίας Ρανέλα, η 'Αννα Κωνσταντινίδου.

Υπενθυμίζεται ότι για την κατάθεση υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ για τις υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από την τελευταία Κεντρική Επιτροπή, δεν απαιτούνται υπογραφές. Υπενθυμίζεται ότι η εκλογή προέδρου θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, στις 10 Σεπτεμβρίου, και εφόσον υπάρξει δεύτερος γύρος αυτός θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου. Με τις διαδικασίες να βρίσκονται σχεδόν σε εξέλιξη και μία εβδομάδα πριν από την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης κατέθεσε σήμερα επισήμως την υποψηφιότητά του, στην οποία περιλαμβάνονται οι 30 υπογραφές που απαιτούνται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρένα Δούρου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Δούρου: Ιστορικό καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ η παρουσία του στην επόμενη Βουλή

Η Ρένα Δούρου τόνισε ότι το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ το καθορίζουν οι πολίτες και κάλεσε για ανασυγκρότηση, ενότητα και διαφάνεια, σημειώνοντας πως το κόμμα θα παραμείνει παρόν και διεκδικεί ξανά τον ρόλο της αριστερής εναλλακτικής.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφια για την προεδρία της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου: «Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη»

Η Ρένα Δούρου δηλώνει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Σ., τονίζοντας πως η κρίση του κόμματος είναι αναστρέψιμη και θέτει στόχο την αναγέννηση και ενότητα, για να αποτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Σ. εναλλακτικό πόλο διακυβέρνησης.
Ολομέλεια Βουλής Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίστηκε βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίστηκε βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Καραμέρου. Ωστόσο, αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθεί, καθώς είναι πλέον αντιπρόεδρος στους «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ».
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Θέλω ο ΣΥΡΙΖΑ να καθορίσει την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση

Ο Παύλος Πολάκης δήλωσε στο Mega πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να γίνει ξανά ισχυρός με σαφές πρόγραμμα και επιβεβαίωσε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία, επιμένοντας σε προγραμματική συμφωνία για συμμαχίες και συγκεκριμένες προοδευτικές πολιτικές.