ΓΔ: 2707.83 1.57% Τζίρος: 423.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κάλπη εκλογική δημοσκόπηση
Φωτο: Shutterstock

Eκλογές ΣΥΡΙΖΑ: 97.620 ψήφισαν ως τώρα - Ίσως παραταθεί η διαδικασία

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης συγκέντρωσε 44,91% (66.156 ψήφοι) έναντι της Έφης Αχτσιόγλου, που συγκέντρωσε 36,18% (53.292 ψήφοι).

Η μεγάλη ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ έφτασε, καθώς απόψε (24.09.2023), μετά το δεύτερο γύρο των εκλογών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αποκτήσει νέο πρόεδρο: τον Στέφανο Κασσελάκη ή την Έφη Αχτσιόγλου. Οι κάλπες για το δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ. Μέχρι και λίγο μετά τις 4 το απόγευμα έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 97.620, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι 200 μέλη ψηφίζουν ανά λεπτό.

Η Έφη Αχτσιόγλου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο Αιγάλεω και λίγο μετά τις 12μ. ο Στέφανος Κασσελάκης ψήφισε στη Νέα Σμύρνη, στο εκλογικό κέντρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΓΑΛΑΞΙΑΣ, Πλ. Νέας Σμύρνης. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης συγκέντρωσε 44,91% (66.156 ψήφοι) έναντι της Έφης Αχτσιόγλου, που συγκέντρωσε 36,18% (53.292 ψήφοι).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Παππάς στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς στη ΔΕΘ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ενισχυμένος στην επόμενη Βουλή

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε στη ΔΕΘ πως το κόμμα έχει αποδειχθεί ανθεκτικό, με πλούσιο πρόγραμμα και στελέχη, και θα είναι ενισχυμένο στη Βουλή. Συνεργασίες θα υπάρξουν μόνο με βάση κοινές προγραμματικές θέσεις.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το δημόσιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι βάζει το προσωπικό συμφέρον πάνω από το δημόσιο, επιδιώκοντας αξίωμα στις Βρυξέλλες και θυσιάζοντας τις ανάγκες της κοινωνίας με πρόωρες αποπληρωμές δανείων, σε βάρος της πλειοψηφίας.
Ρένα Δούρου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Δούρου: Ιστορικό καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ η παρουσία του στην επόμενη Βουλή

Η Ρένα Δούρου τόνισε ότι το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ το καθορίζουν οι πολίτες και κάλεσε για ανασυγκρότηση, ενότητα και διαφάνεια, σημειώνοντας πως το κόμμα θα παραμείνει παρόν και διεκδικεί ξανά τον ρόλο της αριστερής εναλλακτικής.