ΓΔ: 1466.73 -0.91% Τζίρος: 74.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

SUNRISE MEZZ

Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores

Sunrise Mezz: Προχωρά σε νέα διανομή, με ταμείο 10,9 εκατ. έκλεισε το 2023

Το 2023 η εταιρεία έλαβε συνολικά κουπόνια ύψους 19,7 εκατ. ευρώ, ενώ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε νέα διανομή μετρητών στους μετόχους της.  Σημειώνεται ότι τον Φεβρουάριο 2024 η εισέπραξε επιπλέον έσοδα 1,2 εκατ. από κουπόνια.
MARKET MAKER

Το Investors Day της Alpha, η ΕΧΑΕ και τα mezz που... γεννούν χρήμα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες εκλογές, η αισιοδοξία για τις προοπτικές της αγοράς, οι προσδοκίες για το Investor day της Alpha Bank, πώς γεμίζουν τα ταμεία των Sunrise και Phoenix Vega, το γύρισμα της ΕΧΑΕ και η επιστροφή (;) του ΟΤΕ.
ΑΓΟΡΕΣ

Υψηλές προσδοκίες για τα mezz, με premium οι τιμές των μετοχών

Οι αγορά προσβλέπει σε μεγαλύτερες από τις αναμενόμενες ανακτήσεις NPEs. Ταμείο 18,3 εκατ. το Phoenix Vega, 13,5 εκατ. το Galaxy Cosmos και 10,9 εκατ. το Sunrise. Έρχονται διανομές κερδών. Γιατί το Cairo Mezz είναι ειδική περίπτωση.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
MARKET MAKER

Το profit taking στο ΧΑ, τα νέα υψηλά των mezz, οι αντοχές ΕΥΡΩΒ - ΕΤΕ και η ΜΟΗ

Οι ρευστοποιήσεις σε χαρτιά που είχαν «τρέξει» τις προηγούμενες ημέρες αλλά και σε μετοχές που δεν είχαν «τρέξει», το νέο άλμα για Sunrise και Galaxy, η καλή εικόνα Eurobank - Εθνικής, ανόδου συνέχεια για ΕΕΕ και οι νέες πιέσεις στη Motor Oil.
MARKET MAKER

Άνοδος μίνι έκπληξη, το πάρτι στα mezz, το ξέσπασμα Ελλάκτωρ και η συνέχεια

Το γλυκό κλείσιμο του ΧΑ, η ηρεμία στις ξένες αγορές, η θετική αντίδραση στα αποτελέσματα της Φουρλής, οι νέες συζητήσεις για Άκτωρ και το άλμα της Ελλάκτωρ, η εκτίναξη σε ιστορικά υψηλά των mezz και το ξεκίνημα της Austriacard.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα «φάουλ» της Coca Cola HBC, η αντίδραση των mezz και οι έρευνες στην Κρήτη

Οι συνεχείς εμπλοκές της Coca Cola HBC με την Επ. Ανταγωνισμού, η άνοδος των μετοχών των δύο νέων mezz, φήμες και πραγματικότητα για την Exxon και την Κρήτη, τα δάνεια με τη μεγαλύτερη αύξηση επιτοκίου, η μεγέθυνση της Ergo και το discount στην Ανδρομέδα.