ΓΔ: 877.99 0.19% Τζίρος: 40.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στις 11/12 το συνέδριο του Συνδέσμου Επενδυτών & Διαδικτύου

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με θέμα «Προστασία του Περιβάλλοντος & Επιχειρηματικότητα. Ο ρόλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών & του Χρηματιστηρίου Ενέργειας».

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται το 18ο Επενδυτικό και Χρηματιστηριακό Συνέδριο του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το συνέδριο θα γίνει εξ ολοκλήρου μέσω τηλεδιάσκεψης και θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα Webex, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ώρα 11.00, με θέμα: «Προστασία του Περιβάλλοντος & Επιχειρηματικότητα. Ο ρόλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών & του Χρηματιστηρίου Ενέργειας»

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν, με υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής στη φόρμα: Δήλωση Συμμετοχής.

Ενώ μπορείτε να κάνετε Εγγραφή εδώ.

Το πρόγραμμα του 18ου Συνεδρίου του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ για την υποβολή των μηχανογραφικών

Κατά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιλέξουν τα τμήματα εκείνα, για τα οποία ο μέσος όρος των βαθμολογικών επιδόσεών τους είναι ίσος ή μεγαλύτερος από την ελάχιστη βάση εισαγωγής κάθε τμήματος.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων χορήγησης voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς

Το voucher που θα χορηγηθεί στους ωφελούμενους είναι ύψους 180 ευρώ/μήνα, ενώ πρόκειται να το λάβουν υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου χρόνου του Δημοσίου, όσο και μισθωτοί αυτοαπασχολούμενοι στον ιδιωτικό τομέα.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πώς μπορείτε να υπολογίσετε, με online εφαρμογή, την καλοκαιρινή άδεια

Η ετήσια άδεια του εργαζόμενου χορηγείται σε συνεννόηση με τον εργοδότη ως προς το χρόνο χορήγησής της και σε κάθε περίπτωση εντός διμήνου από την υποβολή σχετικού αιτήματος από τον εργαζόμενο.