ΓΔ: 915.4 0.56% Τζίρος: 54.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ιαπωνία-χρηματιστήριο: Άνοδος των δεικτών έως αυτό το στάδιο των συναλλαγών

Ανοδικές τάσεις επικρατούν κατά τη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου στο Τόκιο, καθώς τις ανησυχίες για την προοπτική της παγκόσμιας οικονομίας μοιάζει να αντισταθμίζει η αισιοδοξία για τα αποτελέσματα ιαπωνικών εταιρειών.

Ανοδικές τάσεις επικρατούν μέχρι στιγμής κατά τη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου στο Τόκιο, καθώς τις ανησυχίες για την προοπτική της παγκόσμιας οικονομίας μοιάζει να αντισταθμίζει η αισιοδοξία για τα αποτελέσματα χρήσεως ιαπωνικών εταιρειών τα οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν αυτή την εβδομάδα.

Λίγο μετά τις 10:30 [τοπική ώρα· 04:30 ώρα Ελλάδας], ο δείκτης Nikkei κατέγραφε άνοδο 47,91 μονάδων (+0,21%), στις 22.540,59 μονάδες. Λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγών, στις 09:15 [03:15], σημείωνε άνοδο 0,14%.

Παράλληλα, ο ευρύτερος δείκτης Topix, που θεωρείται πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, κατέγραφε άνοδο 6,16 μονάδων (+0,38%), στις 1.628,15 μονάδες. Νωρίτερα, σημείωνε άνοδο 0,36%.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΓΟΡΕΣ

Ποιες μετοχές «ανέσυραν» την αγορά από τα χαμηλά της 6ης Ιουλίου

Παρά το δύσκολο κλίμα που επικρατεί στις αγορές, οι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι προχωρούν σε μπαράζ θετικών εκθέσεων για τις ελληνικές τράπεζες. Οι διεθνείς οίκοι επισημαίνουν ότι το story των ελληνικών τραπεζών είναι το πιο ελκυστικό στην Ευρώπη.
ΑΓΟΡΕΣ

Χρηματιστήριο Αθηνών: Από τις καλύτερες επιδόσεις φέτος σε διεθνές επίπεδο

Η πορεία των μεγεθών των εισηγμένων εταιρειών το 2022 ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η κερδοφορία που ανακοινώνεται και η προβολή της στην χρονιά, φαίνεται ότι θα είναι η καλύτερη από το 2007.
Inflation, Plithorismos, Agores
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Έναρξη εβδομάδας με το βλέμμα στον πληθωρισμό των ΗΠΑ

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στον πληθωρισμό του Οκτωβρίου στις ΗΠΑ. Οι ονομαστικές τιμές πιθανότατα θα μειωθούν περαιτέρω καθώς οι τιμές της ενέργειας συνεχίζουν να υποχωρούν, το κλειδί θα είναι για άλλη μια φορά ο επίμονος δομικός δείκτης.
ΑΓΟΡΕΣ

«Αργυρό» μετάλλιο παγκοσμίως για το ελληνικό Χρηματιστήριο τον μήνα Οκτώβριο

Από την αρχή του χρόνου, ο ΓΔ σημειώνει απώλειες 2,13% και ο τραπεζικός δείκτης κέρδη 5,11%. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Deutsche Bank, το ελληνικό χρηματιστήριο πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση διεθνώς στο περιβάλλον όλων των assets.