ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Wall Street, Metoxes, Agores
Φωτο: Shutterstock

Κράτησε θετικό πρόσημο ο S&P 500, ανέκαμψε ο Nasdaq μετά το sell - off

Οι μετοχές υλικών και οι ενεργειακές έδωσαν στήριξη στην αγορά, ενώ η τεχνολογία υποστηρίχθηκε από την άνοδο της Nvidia. Απογοήτευσαν τα αποτελέσματα της Disney και της Beyond Meat.

Με θετικό πρόσημο και οριακή μεταβολή έκλεισε ο S&P 500, λαμβάνοντας στήριξη από τις μετοχές της τεχνολογίας, και των υλικών. Ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,06%, ο Dow Jones υποχώρησε 0,4% ή 158 μονάδες και ο Nasdaq αναρριχήθηκε 0,5%, ανακάμπτοντας μετά το χθεσινό sell - off, που ήταν αποτέλεσμα της μεγάλης αύξησης του πληθωρισμού.

Τα υλικά ωθήθηκαν υψηλότερα από την άνοδο των Freeport-McMoran Copper & Gold και Nucor εν μέσω αυξανόμενων τιμών μετάλλων και αυξημένης ζήτησης για τις μετοχές που προσφέρουν αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού.

Η ενέργεια ήταν επίσης ένας από τους μεγαλύτερους κερδισμένους, παρακάμπτοντας την πτώση των τιμών του πετρελαίου, καθώς οι επενδυτές συνέχισαν να ευνοούν τον κλάδο εν μέσω προσδοκιών ότι η πτώση των επενδυτικών δαπανών από μεγάλες εταιρείες πετρελαίου θα τονώσει τα αποτελέσματα. «

Η τεχνολογία ανέκτησε ορισμένες από τις απώλειές της στη χθεσινή συνεδρίαση, υποστηριζόμενη από μια ώθηση από τη Nvidia, που σημείωσε άνοδο περισσότερο από 3%, αφού η Susquehanna αύξησε τον στόχο της τιμής της μετοχής στα 360 δολ. από 250 δολ. εν όψει των αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου της εταιρείας κατασκευής επεξεργαστών, που θα ανακοινωθούν στις 17 Νοεμβρίου.

Οι τεχνολογικές μετοχές μεγάλης κεφαλαιοποίησης έχασαν τα κέρδη τους, με την Google της Alphabet, την Apple και την Amazon να κλείνουν στο κόκκινο, ενώ η Meta, μέχρι πρότινος γνωστή ως Facebook, έκλεισε τη μέρα με οριακή άνοδο.

Οι κινεζικές μετοχές τεχνολογίας μεγάλης κεφαλαιοποίησης συμπεριλαμβανομένων των Alibaba και JD σημείωσαν άνοδο, καθώς και οι δύο εταιρείες αναμένεται να έχουν επωφεληθεί από τις αυξημένες πωλήσεις της Singles Day στην Κίνα.

Στο μέτωπο των κερδών, η Disney και η Beyond Meat βρέθηκαν στο επίκεντρο μετά τα απογοητευτικά τριμηνιαία αποτελέσματα. Η Walt Disney ανακοίνωσε οικονομικά κέρδη και έσοδα για το τέταρτο τρίμηνο που υπολείπονταν των προσδοκιών της Wall Street εν μέσω επιβράδυνσης της ανάπτυξης των συνδρομητών της Disney+. Κάποιοι στη Wall Street πιστεύουν ότι η αύξηση των συνδρομητών της Disney+ πλησιάζει στον κορεσμό και θα απογοητεύσει.

Η Beyond Meat ανακοίνωσε μεγαλύτερες από τις αναμενόμενες ζημιές ανά μετοχή, με αποτέλεσμα οι μετοχές της να πέσουν περισσότερο από 13%.

Η Bumble έκανε βουτιά 19% μετά την αναφορά - έκπληξη για ζημιές το τρίτο τρίμηνο, καθώς οι προσθήκες πληρωμένων χρηστών υπολείπονταν των εκτιμήσεων της Wall Street.

Η Rivian Automotive, κατασκευάστρια ηλεκτροκίνητων φορτηγών, σημείωσε άνοδο 22% στη δεύτερη ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της στην αγορά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΓΟΡΕΣ

Νέα υποχώρηση της Wall Street, οδεύει προς την όγδοη εβδομάδα πτώσης

Η πίεση στην τεχνολογία σταμάτησε την ανοδική αντίδραση της αγοράς και ο Dow Jones έκλεισε με πτώση 0,75%, ενώ ο S&P 500 έχει απώλειες 18% από το υψηλό έτους και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το bear market.
Wall Street, Metoxes, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Δραματική συνεδρίαση στη Wall Street, κάλυψε τις απώλειες ο S&P 500

Ισχυρή αντίδραση στην τελευταία ώρα της συνεδρίασης έφερε τον S&P 500 από τις απώλειες σχεδόν 2% σε κλείσιμο με οριακή πτώση. Καθησυχαστική δήλωση για τα επιτόκια από την πρόεδρο της Fed του Σαν Φραντσίσκο.
Stocks, Agores, Xrimatistirio, Metoxes, Markets, Wall Street
ΑΓΟΡΕΣ

Νέα «βουτιά» των δεικτών στη Wall μετά την ανακοίνωση του πληθωρισμού

Επιθετική αύξηση επιτοκίων φοβάται η αγορά μετά τη δημοσίευση των στοιχείων που έδειξαν επίμονα υψηλό πληθωρισμό. Ισχυρή πίεση στην τεχνολογία, η Apple έμεινε πίσω σε κεφαλαιοποίηση από την Aramco.
ΑΓΟΡΕΣ

Διστακτική ανάκαμψη στη Wall ενόψει των στοιχείων για τον πληθωρισμό

Με ηγέτη την Apple, οι τεχνολογικές μετοχές οδήγησαν σε θετικό κλείσιμο τον S&P 500 και τον Nasdaq, αλλά ο Dow Jones υποχώρησε και οι τραπεζικές μετοχές έχασαν έδαφος. Αύριο οι ανακοινώσεις για τον πληθωρισμό του Απριλίου.