Φώτο: Shutterstock

Aνακοίνωσε κέρδη για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο η Tesla

Η ανακοίνωση της εταιρίας για ένα κερδοφόρο τρίμηνο έγινε μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της Ford Motor Co με έδρα το Ντιτρόιτ, για απώλειες 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο πρώτο τρίμηνο.

Η Tesla Inc ανακοίνωσε κέρδη για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο, τονίζοντας ωστόσο ότι η εξάπλωση του νέου κορονοϊού πλήττει τις παραδόσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενώ η εφαρμογή των μέτρων κοινωνικού αποκλεισμού κατέστησε αδύνατο για την εταιρία να έχει δεδομένα για την πορεία όλου του έτους.

Οι μετοχές της Tesla αυξήθηκαν κατά ποσοστό μεγαλύτερο του 8% στα 870 δολάρια.

Η ανακοίνωση της εταιρίας για ένα κερδοφόρο τρίμηνο έγινε μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της Ford Motor Co με έδρα το Ντιτρόιτ, για απώλειες 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο πρώτο τρίμηνο, με πρόβλεψη για απώλειες 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά το τρέχον τρίμηνο, καθώς η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού πλήττει τη ζήτηση στην αγορά αυτοκινήτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Επιβεβαίωσε ο Μάσκ ότι εργοστάσιο της Tesla στη Νεβάδα έγινε στόχος κυβερνοεπίθεσης

Στόχος του κακόβουλου λογισμικού ήταν να αποσπάσει στοιχεία από το δίκτυο και εν συνεχεία να απειλήσει την εταιρεία ζητώντας λύτρα, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.
ΔΙΕΘΝΗ

Στηρίζει το παράνομο άνοιγμα του εργοστασίου της Tesla ο Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανυπομονεί για την επανεκκίνηση της αμερικανικής οικονομίας και προτρέπει την πολιτεία της Καλιφόρνια να επιτρέψει να ανοίξει άμεσα και με ασφάλεια το εργοστάσιο της Tesla.