Φώτο: Shutterstock

Τζένερ εναντίον Forbes για την «αποκαθήλωση» από την λίστα των δισεκατομμυριούχων

Το περιοδικό Forbes κατηγορεί την Κάιλι Τζένερ και την οικογένεια Καρντάσιαν πως «φούσκωσαν» τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας καλλυντικών με το 22χρονο μοντέλο να αντεπιτίθεται μέσω Twitter.

Η αποκαθήλωση της Κάιλι Τζένερ από την λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes προκάλεσε όχι μόνο εντύπωση αλλά και την έντονη αντίδραση του νεαρού μοντέλου που επιτέθηκε στο γνωστό περιοδικό αποκαλώντας το «αναξιόπιστο».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Forbes, η Κάιλι Τζένερ έχει παρουσιάσει ανακριβή στοιχεία σχετικά με τα έσοδα της εταιρείας της, προκειμένου να κατακτήσει τη πρώτη θέση στη λίστα με τους 100 πλουσιότερους Celebrities. Όπως αναφέρεται η Κάιλι Τζένερ μαζί με την οικογένειά Καρντάσιαν είχαν δημιουργήσει ένα «δίκτυο ψεμμάτων» προκειμένου να φανούν διογκωμένα τα κέρδη των επιχειρήσεων της, με την περιουσία να μην ξεπερνά τα 900 εκατ. δολάρια, αν και η ίδια θέλει να αποκαλείται δισεκατομμυριούχα.

«Είναι γνωστό πως ό,τι κάνει η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ είναι υπερβολικό» σημειώνει στο Forbes η Στέφανι Βισσινκ (Stephanie Wissink), αναλύτρια για καταναλωτικά προϊόντα στην Jefferies και προσθέτει «το να μένει επίκαιρη (σ.σ. η οικογένεια Καρντάσιαν) χρειάζεται να είναι μεγαλύτερη από ότι είναι».

Βασιζόμενοι στις νέες πληροφορίες σε συνδυασμό και με τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορονοϊού στις μετοχές των εταιρειών καλλυντικών και τα καταναλωτικά έξοδα, το Forbes υπολογίζει τώρα πως η Κάιλι Τζένερ ακόμα και μετά τα κέρδη που είχε από την πώληση της εταιρείας της που έφτασαν τα 340 εκατ. δολάρια δεν είναι δισεκατομμυριούχα.

Η νεαρότερη κόρη της οικογένειας Καρντάσιαν δήλωσε έκπληκτη από το άρθρο που ισχυρίζεται οτι η εταιρεία Kylie Cosmetics δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσο την παρουσιάζουν τα μέλη της οικογένειας, και οτι η νεαρή δεν είναι στην πραγματικότητα δισεκατομμυριούχα. Η απάντηση της Κάιλι Τζένερ ήρθε με σειρά αναρτήσεων στο Twitter όπου αναφέρει χαρακτηριστικά οτι «νόμιζα ότι ήσασταν αξιόπιστοι. Το μόνο που βλέπω είναι μια σειρά ανακριβών δηλώσεων και αναπόδεικτων σεναρίων. Δεν ζήτησα ποτέ κάποιον τίτλο στη ζωή μου. Τέλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Εκατό εκατομμύρια δόσεις εμβολίου για την Covid-19 υποσχέθηκε ο Τραμπ

Η διανομή του εμβολίου θα ξεκινήσει μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα εγκριθεί από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες. «Σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχουμε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο και θα νικήσουμε τον ιό» είπε ο Τραμπ.