ΓΔ: 2210.85 0.14% Τζίρος: 304.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Λογότυπο Attica Bank
Φωτο: Shutterstock

Attica Bank: IRIS payments για ατομικές επιχειρήσεις με μηδενική προμήθεια

Οι υφιστάμενοι πελάτες της τράπεζας ατομικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, μπορούν να ενεργοποιήσουν με πολύ απλά βήματα την υπηρεσία μέσω του Attica Mobile.

Η Attica Bank στηρίζοντας ενεργά την μικρή επιχειρηματικότητα, προσφέρει την υπηρεσία IRIS payments σε ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες χωρίς καμία προμήθεια, για όλες τις πληρωμές που θα δεχθούν από τους πελάτες τους μέχρι τις 31/12/2024.

Ενεργοποιώντας την υπηρεσία IRIS payments, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσω της Attica Bank, ατομικές επιχειρήσεις, όπως π.χ. εμπορικά καταστήματα, μπορούν να δέχονται πληρωμές από τους πελάτες τους με μια απλή πληκτρολόγηση του ΑΦΜ της επιχείρησης ή σκανάροντας το IRIS Payments QR code τους, χωρίς να απαιτείται οι καταναλωτές να γνωρίζουν τον αριθμό IBAN του λογαριασμού της επιχείρησης. Με την εκτέλεση  της πληρωμής, η επιχείρηση λαμβάνει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδοποίησης στο κινητό που έχει δηλώσει κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, διευκολύνοντας την επιβεβαίωση της συναλλαγής με απλό και ασφαλή τρόπο. 

Οι υφιστάμενοι πελάτες της τράπεζας, μπορούν να ενεργοποιήσουν με πολύ απλά βήματα την υπηρεσία μέσω του Attica Mobile και του Attica e-banking και να απολαύσουν μια σειρά πρόσθετων ευκολιών, όπως είναι η προσθήκη του δικού τους IRIS QR code στο ψηφιακό πορτοφόλι Apple Pay ή Google Pay.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Attica Bank, στο τηλεφωνικό κέντρο 210 3669000 και στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι νέες συνήθειες των Ελλήνων: Πότε πληρώνουν με κάρτα και πότε με μετρητά

Οι Έλληνες καταναλωτές έχουν κάνει στροφή προς τις ηλεκτρονικές πληρωμές την τελευταία δεκαετία, με τη χρήση καρτών να αυξάνεται ραγδαία. Πότε και πού προτιμούν να πληρώνουν με κάρτα και με μετρητά.
Σταυρούλα Καμπουρίδου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συναλλαγές άνω των 520 δισ. ευρώ μέσω IRIS έγιναν στη διάρκεια του 2025

Το 2025 αναμένεται να κλείσει με 540 εκατομμύρια συναλλαγές μέσω IRIS συνολικής αξίας άνω των 520 δισ. ευρώ, με την Ελλάδα να αναδεικνύεται σε «πρωταθλήτρια» άμεσων πληρωμών στην Ευρώπη. Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της ΔΙΑΣ.
Πληρωμή με κινητό
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

IRIS: Τι αλλάζει με τις άμεσες πληρωμές για πελάτες και καταστήματα

Από την 1η Δεκεμβρίου 2025 όλα τα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα υποχρεούνται να δέχονται άμεσες πληρωμές μέσω IRIS, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή ταχύτητας, ασφάλειας και διαφάνειας στις συναλλαγές.