ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Οι Κάρτες Των Στιγμών από τη DOPE και την Εθνική Τράπεζα

Μια σειρά branded content που ξεκινά από μία κάρτα και καταλήγει σε αξέχαστες εμπειρίες. Πρώτος παίκτης στις Κάρτες των Στιγμών είναι ο καταπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου.

Πώς γίνεται να επιλέγεις μία κάρτα και να ζεις στη στιγμή αξέχαστες εμπειρίες; Την απάντηση θα δώσουν «Οι Κάρτες Των Στιγμών» και ο ταλαντούχος παρουσιαστής τους, Γιώργος Καπουτζίδης. Η DOPE, δημιούργησε μια πρωτότυπη branded content σειρά που έρχεται να αναδείξει την αξία των πρωτόγνωρων στιγμών γύρω μας αλλά και την ευκολία που προσφέρουν οι πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Σε κάθε online video, ο Γιώργος θα συναντά έναν καλεσμένο ο οποίος θα διαλέγει τυχαία μία κάρτα, θα αποκαλύπτει μια πραγματική εμπειρία και μαζί θα ζουν στη στιγμή την εμπειρία με αυθορμητισμό και διάθεση για να ανακαλύψουν κάτι νέο. Πρώτος παίκτης στις Κάρτες των Στιγμών είναι ο καταπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου

Η παραγωγή της digital σειράς γίνεται από τη Filmiki, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κανελόπουλου, το project υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Frank & Fame και θα προβάλλεται στα social media της Εθνικής Τράπεζας.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εθνική Τράπεζα: Δίπλα στους δανειολήπτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Η ΕΤΕ δεσμεύεται να συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς και σύντομα να ανακοινώσει πρόσθετες δράσεις για την αποκατάσταση και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
businessdaily-PancretaBank-Bartholomaios-CEO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Mεγάλη συμμετοχή στο 2ο Cobalt Market Update

Στελέχη από τους οίκους Schroders, BlackRock και Triton Asset Management ανέλυσαν θέματα που αφορούν στις διεθνείς και εσωτερικές οικονομικές εξελίξεις με στόχο την άμεση και τεκμηριωμένη πληροφόρηση των COBALT πελατών της Τράπεζας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΧΣ: Στο 22% «ανεβαίνει» το ποσοστό για το placement της Εθνικής Τράπεζας

Το Ταμείο προχωρά, λόγω της εκρηκτικής ζήτησης, στη χρήση του δικαιώματός του να προσφέρει ένα πρόσθετο 2% στο placement της Εθνικής Τράπεζας. Δεν θα γίνουν δεκτές προσφορές κάτω από 5,3 ευρώ ανά μετοχή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύριο ξεκινά η διάθεση του 20% + 2% της Εθνικής με εύρος τιμής 5 με 5,44 ευρώ

Εγκρίθηκε από την ΕΚ το Ενημερωτικό. Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου η έναρξη της δημόσιας προσφοράς, στις 16.11 η λήξη. Το μεγάλο ενδιαφέρον οδήγησε στην πρόβλεψη για τη διάθεση επιπλέον 2% των μετοχών. 15% με 17% σε ξένους και 5% σε εγχώριους επενδυτές.