ΓΔ: 2104.74 0.67% Τζίρος: 178.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Sarantis Group

Σαράντης: Αγορές 307.000 μετοχών από Γρηγόρη και Κυριάκο Σαράντη

Οι αγορές πραγματοποιήθηκαν από τον Γρηγόρη Σαράντη, Πρόεδρο του ΔΣ, τον Κυριάκο Σαράντη, CEO του ομίλου και από την εταιρεία Skylux.

Η εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Ο κ. Γρηγόρης Σαράντης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου και Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ., προέβη στις 6 Δεκεμβρίου 2023 σε αγορά συνολικά 101.000 κοινών ονομαστικών μετοχών στη μέση τιμή των 7,8 ευρώ ανά μετοχή.

Ο κ. Κυριάκος Σαράντης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, προέβη στις 6 Δεκεμβρίου 2023 σε αγορά συνολικά 200.000 κοινών ονομαστικών μετοχών στη μέση τιμή των 7,8 ευρώ ανά μετοχή.

Η εταιρεία SKYLUX S.A., πρόσωπο που έχει στενό δεσμό με τον κ. Κυριάκο Σαράντη, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου και Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ., προέβη στις 6 Δεκεμβρίου 2023 σε αγορά 5.000 κοινών ονομαστικών μετοχών στη μέση τιμή των 7,9 ευρώ ανά μετοχή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΓΟΡΕΣ

Οι 28 πρωταθλητές των αποδόσεων και ποιοι έχασαν το τριετές ράλι του ΧΑ

Από τον Σεπτέμβριο του 2022 ο Γενικός Δείκτης έχει σημειώσει ένα εντυπωσιακό ράλι με κέρδη +160%. Οι 28 μετοχές που «νίκησαν» τον ΓΔ, ποιες άλλες ξεχώρισαν και ποιες αναδείχθηκαν αρνητικοί πρωταγωνιστές.
Χρηματιστήριο μετοχών γράφημα
ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ: Με άνοδο +1,03% η εβδομάδα και επιστροφή πάνω από τις 2.100 μονάδες

Ο Γενικός Δείκτης ενισχύθηκε 0,67% κλείνοντας στις 2.104,74 μονάδες που ήταν και υψηλό ημέρας. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 178 εκατ. ευρώ εκ των οποίων 25,3 εκατ. ευρώ αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές.