ΓΔ: 891.92 -0.15% Τζίρος: 31.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:59:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Επενδύσεις 15 εκατ. δρομολογεί η Γιώτης στο Αγρίνιο

Ο Ιωάννης Γιώτης αναφέρθηκε στην εμπειρία της Γιώτης Α.Ε. να προχωρήσει σε επένδυση ύψους 15 εκατ. ευρώ στο Αγρίνιο και ανακοίνωσε νέες επενδύσεις αντίστοιχου ύψους την επόμενη διετία.

Επενδύσεις ύψους 15 εκατ. ευρώ δρομολογεί στο Αγρίνιο η εταιρεία τροφίμων Γιώτης σε βάθος διετίας, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων κ.Ιωάννης  Γιώτης.

Ειδικότερα ο κ. Γιώτης συμμετείχε στην αντιπροσωπεία του ΣΕΒ η οποία είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη στην Πάτρα χθες, Τετάρτη.

Κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων που έγιναν μετά το τέλος της σύσκεψης εργασίας που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Φαρμάκης υπογράμμισε την ανάγκη επενδύσεων, τις δυνατότητες που έχει η Δυτική Ελλάδα, αλλά και τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην περιοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Γιώτης, αναφέρθηκε στην εμπειρία της Γιώτης ΑΕ να προχωρήσει σε επένδυση ύψους 15 εκατ. ευρώ στο Αγρίνιο, πριν από οκτώ χρόνια και ανακοίνωσε νέες επενδύσεις αντίστοιχου ύψους την επόμενη διετία.

«Συνεργαζόμαστε για την ανάπτυξη της Περιφέρειας. Έχουμε βρει θετικό κλίμα. Μας ενδιαφέρει να συνδέσουμε το Πανεπιστήμιο και τα Ερευνητικά Κέντρα με την βιομηχανία» πρόσθεσε, σημειώνοντας και την ανάγκη δημιουργίας δικτύων και υποδομών, όπως το δίκτυο φυσικού αερίου.

Η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ επισκέφθηκε επίσης  βιομηχανικές μονάδες της περιοχής, επιχειρήσεων - μελών του, τη ΒΙΠΕ Πάτρας, και συμμετείχε στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΕΒΠΔΕ, όπου και έγιναν παρουσιάσεις σχετικά με τις προτεραιότητες για την αναζωογόνηση της βιομηχανίας στην περιφέρεια και για τις εξαγωγές και τις εξαγωγικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπύρος Θεοδωρόπουλος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σπ. Θεοδωρόπουλος - EOS Capital επενδύουν στην «Ελληνικοί Χυμοί»

Η εταιρεία με μηδενικό δανεισμό το 2020 είχε τζίρο που ξεπέρασε τα 22 εκατ. ευρώ ενώ διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας. Έντονη δραστηριότητα και στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο ανθρακούχο νερό επενδύει 2 εκατ. η ΖARO'S

Με σκοπό την Ενίσχυση της παραγωγής της σε ανθρακούχο νερό για να μπορέσει να απαντήσει στην αυξημένη ζήτηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία νέας μονάδας δυναμικότητας 13.000 φιαλών ανά ώρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενίσχυση ύψους 93 εκατ. ευρώ για την επένδυση της Theracell Laboratories

Η επένδυση αφορά στην κλινική ανάπτυξη και εφαρμογή προηγμένων κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών η παραγωγή των οποίων θα πραγματοποιείται κοντά στα κέντρα νοσηλείας, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες αυτόνομες παραγωγικές μονάδες.