ΓΔ: 898.63 -0.74% Τζίρος: 98.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Νέες ενέργειες για την υπόθεση Folli Follie προαναγγέλλει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σημειώνεται ότι βάσει των στοιχείων που προκύπτουν από τους ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί θα προχωρήσει άμεσα σε νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τη διοίκηση της εταιρίας.

Για μεθοδική και συγκροτημένη προώθηση του εποπτικού έργου της κάνει λόγο η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε ανακοίνωσή της για την υπόθεση της Folli Follie ενώ προαναγγέλλει νέες ενέργειες σε σχέση με την διοίκηση της εταιρίας. 

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Σχετικά με την υπόθεση της Folli Follie, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθιστά σαφές ότι ασκεί το εποπτικό της έργο μεθοδικά, συγκροτημένα, μακριά από λογικές αντιδικίας, χωρίς να απαντά σε οποιονδήποτε ελιγμό ιδιωτών που εμπλέκονται σε ερευνώμενες υποθέσεις. Βάσει στοιχείων που προκύπτουν στο πλαίσιο του διενεργούμενου διαχειριστικού ελέγχου αλλά και ευρημάτων που ετέθησαν υπόψη της την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα προβεί άμεσα στις νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τη διοίκηση της εταιρίας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νομικές ενέργειες από Folli Follie εναντίον όσων έβλαψαν την εταιρεία

Μετά την ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου από την PwC, η νέα διοίκηση της Folli Follie δεσμεύεται ότι θα στραφεί εναντίον κάθε προσώπου που έβλαψε την εταιρεία με πράξεις ή παραλείψεις.
Staikouras_eurogroup
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δυνατότητα καρατόμησης διοικήσεων αποκτά η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Τροπολογία που δίνει την δυνατότητα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να απομακρύνει τη διοίκηση της Follie Follie και να ορίσει άλλη προσωρινή, κατέθεσε ο υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας στη Βουλή.