ΓΔ: 1484.36 0.45% Τζίρος: 41.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:07:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Attica Bank: Εκδίδει νέο αμοιβαίο κεφάλαιο με την 3Κ Investment Partners

Το νέο Α/Κ προσφέρει τη δυνατότητα στους επενδυτές να τοποθετηθούν εμμέσως σε ελληνικά και διεθνή, εταιρικά και κρατικά ομόλογα, διευρύνοντας το φάσμα των επενδυτικών επιλογών τους.

Την έκδοση του νέου αμοιβαίου κεφαλαίου διετούς διάρκειας «3K/Τράπεζα Αττικής Premier Income Ομολογιακό 2026» σε συνεργασία με την 3K Investment Partners ανακοίνωσε η Attica Bank

Το νέο Α/Κ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προσφέρει τη δυνατότητα στους επενδυτές να τοποθετηθούν εμμέσως σε ελληνικά και διεθνή, εταιρικά και κρατικά ομόλογα, διευρύνοντας το φάσμα των επενδυτικών επιλογών τους και επιδιώκοντας να «κλειδώσει» την μελλοντική αξία της επένδυσής τους, ανεξάρτητα από τις κινήσεις των επιτοκίων καταθέσεων. 

To «3K/Τράπεζα Αττικής Premier Income Ομολογιακό 2026» έχει διάρκεια 2 ετών με λήξη έως την 30η Απριλίου 2026. Η περίοδος συμμετοχών ξεκινάει την Τρίτη 26 Μαρτίου και λήγει στις 26 Απριλίου 2024, σε όλα τα καταστήματα της Attica Bank και στην 3K Investment Partners. 

Η Attica Bank ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των επενδυτικών επιλογών που διαθέτει στους πελάτες της, σε συνδυασμό με την επενδυτική τεχνογνωσία της 3K Investment Partners, συνεισφέροντας στη δυνατότητα αποδοτικότερης αξιοποίησης της περιουσίας τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Vrettou-Attica-Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε ανάκαμψη η Attica Bank: Κέρδη 28,6 εκατ. από ζημιές 356,6 εκατ.

Αισθητή βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της τράπεζας και ρεκόρ στις εκταμιεύσεις νέων δανείων. Υψηλός ο δείκτης NPE, τι λέει η διοίκηση για το σχέδιο εξυγίανσης μέσω «Ηρακλή» και συγχώνευσης με Παγκρήτια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Ο Αλέξανδρος Μαλανδρής αναλαμβάνει Chief Credit Officer

Διαθέτει εκτεταμένη γνώση στο αντικείμενο των πιστοδοτήσεων σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών και κλάδων τόσο σε περιόδους ανάπτυξης όσο και ύφεσης της οικονομίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Νέος Chief Corporate Banking Officer ο Κων. Χριστοδούλου

O κ. Χριστοδούλου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην αναδιοργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων, έχοντας διατελέσει σε θέσεις αυξημένης ευθύνης στον εγχώριο χρηματοπιστωτικό κλάδο και σε πολυεθνικές εταιρείες.