Φώτο: ΕΛΤΑ

Νέα τιμολογιακή πολιτική ανακοίνωσαν τα ΕΛΤΑ

Επιβράβευση των τακτικών πελατών με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 55% ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Όλες οι αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική.

Σημαντικές αλλαγές στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση ανακοίνωσαν σήμερα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με την εφαρμογή της νέας εμπορικής και τιμολογιακής πολιτικής τους που εισάγει καινοτόμα προϊόντα, απλοποιεί τη διαδικασία τιμολόγησης και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες τους.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική των Ελληνικών Ταχυδρομείων ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις στην ταχυδρομική αγορά και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών με τρόπο απλό και εύχρηστο.

Οι βασικές αλλαγές της νέας τιμολογιακής πολιτικής:

  • εγκαινιάζεται ένα σύστημα επιβράβευσης των αφοσιωμένων πελατών με την παροχή εκπτώσεων πιστότητας (loyalty discounts) που φτάνουν μέχρι και 55%
  • ακολουθώντας τις διεθνείς πρακτικές, η Β΄ Προτεραιότητα Εσωτερικού γίνεται ο νέος βασικός τρόπος αποστολής της αλληλογραφίας
  • αναβαθμίζεται η Α΄Προτεραιότητα με πρόσθετες δυνατότητες
  • αναβαθμίζεται η απλή αλληλογραφία με δυνατότητα ιχνηλάτησης ακόμα και για τα απλά αντικείμενα
  • καθιερώνονται κοινά κλιμάκια βάρους στις υπηρεσίες του επιστολικού τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό
  • παρέχεται υποστήριξη στο ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς καθιερώνεται ενιαία ζώνη τιμολόγησης για τις αποστολές στο εξωτερικό
  • απλοποιείται η διαδικασία της τιμολόγησης για τους αποστολείς Διαφημιστικού Ταχυδρομείου
  • καταργούνται πολύπλοκες διαδικασίες
  • το απλό δέμα εσωτερικού παραμένει μία από τις οικονομικότερες και πιο αξιόπιστες λύσεις για την αποστολή αντικειμένων εντός της χώρας, με ενιαία τιμολόγηση για όλους τους προορισμούς εσωτερικού, ενώ εισάγονται και νέες προπληρωμένες συσκευασίες για τα δέματα αυτά.

Με την εφαρμογή, από 3 Μαρτίου, της νέας εμπορικής και τιμολογιακής τους πολιτικής τα ΕΛΤΑ στοχεύουν να βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, παρέχοντας στην αγορά προϊόντα σύγχρονα και ευέλικτα. Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη αλλαγή τιμολογίου που εφαρμόζουν τα ΕΛΤΑ από το 2013.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μέχρι τις 19 Απριλίου θα μείνουν κλειστές οι μαρίνες της D Marine Hellas

Θα απαγορεύεται ο απόπλου και κατόπλου στις μαρίνες Ζέας στην Αττική, Γουβίων στην Κέρκυρα, της Λευκάδας και της Καλαμάτας ενώ ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις και ανακαλούνται οι άδειες σε εξωτερικά συνεργεία για εργασίες ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού.