Φώτο: Shutterstock

Αναβλήθηκε για τον Μάιο η έκθεση Food Expo 2020

Για το τριήμερο 16-17-18 Μαΐου 2020, στο Metropolitan Expo μετατίθεται η έκθεση Food Expo 2020 μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα μας.

Την απόφαση να αναβάλλουν την έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2020 έλαβε η διοργανώτρια εταιρεία Forum A.E.

Ο λόγος είναι η ανησυχία που δημιουργήθηκε από την εμφάνιση κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα μας, η οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση: «καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης» και «θέτει σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους».

Σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρεία, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16-17-18 Μαΐου 2020, στο Metropolitan Expo.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εμφάνιση των πρώτων διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, σε συνδυασμό με τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση όλων των υπαίθριων συναθροίσεων στην Ελλάδα, δημιουργεί έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης της FOOD EXPO. Παράλληλα, οι συνθήκες αυτές θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της FOOD EXPO για το τριήμερο 16-17-18 Μαΐου 2020, στο Metropolitan Expo.

Όλη η ομάδα της FORUM SA συνεχίζει να εργάζεται σκληρά προκειμένου να διασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία ΘΕΣγάλα με συνεταιριστική πρωτοβουλία καταναλωτών

Η συνεργασία της ΘΕΣγάλα με την πρωτοβουλία των καταναλωτών «Ποιος είναι το αφεντικό; - Η μάρκα του καταναλωτή» ανοίγει νέους δρόμους σε κανάλια διανομής για το γάλα του συνεταιρισμού.