Φωτο: Shutterstock

Οικονομική διευκόλυνση του ΟΛΠ προς τις ακτοπλοϊκές εταιρείες

Μέχρι τις 30 Απριλίου 2020 παρατείνεται η διάρκεια των χαρακτηρισμένων προσωρινών επισκευαστικών θέσεων στο επιβατικό λιμένα Πειραιά.

Tην παράταση της διάρκειας των χαρακτηρισμένων προσωρινών επισκευαστικών θέσεων και των μειωμένων χρεώσεων που αυτές συνεπάγονται για τα πλοία της ακτοπλοΐας στο επιβατικό λιμένα Πειραιά, μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, ανακοίνωσε η ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και σε συνεννόηση με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη μετά από αίτημα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας

Όπως αναφέρει η ΟΛΠ σε ανακοίνωσή της η «συγκεκριμένη κίνηση λαμβάνοντας υπόψη τις γενικότερες οικονομικές συνθήκες στοχεύει στην άμβλυνση των οικονομικών συνεπειών της επιδημίας του κορονοϊού και στη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων μερών της ΟΛΠ Α.Ε.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΤΕΚΑΛ ανάδοχος του έργου επέκτασης του επιβατικού λιμένα του ΟΛΠ

Πρόκειται για τον νέο προβλήτα κρουαζιέρας, που είναι μία από τις υποχρεωτικές επενδύσεις του συνολικού επενδυτικού σχεδίου της COSCO για τον ΟΛΠ. Οι εργασίες κατασκευής έχουν χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης 32 μήνες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Liknoss Group: Η πορεία, οι επενδύσεις και τα μελλοντικά σχέδια

H Liknoss Group συμπλήρωσε είκοσι χρόνια και πλέον στοχεύει στην διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των ηλεκτρονικών της υπηρεσιών στους τομείς του τουρισμού, των συνδυασμένων μεταφορών και της ψυχαγωγίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δάνειο 140 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων   

Πρόκειται για το μεγαλύτερο δάνειο που έχει χορηγήσει ποτέ η ΕΤΕπ για λιμενικά έργα στην Ελλάδα και θα στηρίξει μέρος από τις επενδύσεις συνολικού ύψους άνω των 600 εκατ. ευρώ στο λιμάνι του Πειραιά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο ΟΛΠ στη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου στη Σαγκάη

Στο περίπτερο του οργανισμού στην έκθεση διανέμεται ενημερωτικό υλικό, προβάλλονται οι δραστηριότητες της εταιρείας και πραγματοποιούνται συναντήσεις και επισκέψεις από στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.