ΓΔ: 2352.75 -0.92% Τζίρος: 221.10 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Αφίσα εθελοντικής αιμοδοσίας

Αρωγοί στην Εθελοντική Αιμοδοσία οι NBG Pay και Bloode

Το NBG Pay και η Bloode ανανέωσαν και την φετινή χρονιά, το καθιερωμένο ραντεβού εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Με επιτυχία και σε θερμό κλίμα συνεργασίας, NBG Pay και Bloode ανανέωσαν και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού εθελοντικής προσφοράς αίματος, σε συνέχεια της επιτυχημένης εκδήλωσης της περασμένης χρονιάς. 

Η NBG Pay, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα υπηρεσιών ψηφιακών πληρωμών, με την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας και την τεχνολογική εξειδίκευση της Global Payments, στήριξε και φέτος την πρωτοβουλία, με τη συμμετοχή και την ενεργή στήριξη των εργαζομένων της, καλλιεργώντας έμπρακτα το πνεύμα του εθελοντισμού που πρέπει να διαπνέει το σύνολο της κοινωνίας.

Το απόγευμα της Παρασκευής 9 Μαΐου, ο χώρος του House 124 στο Χαλάνδρι γέμισε από προσφορά και αλληλεγγύη πολιτών κάθε ηλικίας, οι οποίοι, προσφέροντας μόλις 30’ από τον χρόνο τους, έκαναν το μεγαλύτερο δώρο στους ασθενείς του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας», συμβάλλοντας παράλληλα, καταλυτικά, στο μεγάλο κύμα ελλείψεων που παρατηρείται τους μήνες της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. 

Για μια ακόμα χρονιά, η εθελοντική αιμοδοσία της NBG Pay με την Bloode, αποτέλεσε σημείο συνάντησης αιμοδοτών και συλλόγων ασθενών, σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί στα μάτια του ίδιου του αιμοδότη, ο άμεσος αντίκτυπος της προσφοράς στον ασθενή.

 Εκπρόσωποι από την Choose Life, τον ΠΑΣΠΑΜΑ και την Φλόγα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παρευρισκόμενους και αιμοδότες, ενημερώνοντάς τους για επόμενες δράσεις και κάνοντάς τους κοινωνούς του σπουδαίου έργου τους. 

Η αιμοδοσία είναι πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και η χώρα μας θα εξασφάλιζε επάρκεια αίματος αν διέθετε 300.000 εθελοντές αιμοδότες σε ετήσια βάση. 

Στη λογική αυτή, NBG Pay και Bloode υπογράμμισαν από κοινού τη σημασία της συνεχούς προσφοράς, μέσω της διεξαγωγής τακτικής αιμοδοσίας και σχετικών ολιστικών δράσεων ευαισθητοποίησης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Καραμούζης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καραμούζης: Η γεωπολιτική αστάθεια δοκιμάζει την ενεργειακή χρηματοδότηση

Ο Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, Βασίλης Καραμούζης τόνισε ότι η γεωπολιτική αστάθεια και η μεταβλητότητα τιμών και επιτοκίων επηρεάζουν τη χρηματοδότηση έργων ενέργειας.
Χαρδούβελης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χαρδούβελης: Οι τράπεζες περνούν οριστικά στην ψηφιακή εποχή

Ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Γκίκας Χαρδούβελης, τόνισε τη σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού στις τράπεζες και τον αυξανόμενο ρόλο των ηλεκτρονικών συναλλαγών, τονίζοντας τις ευκαιρίες αλλά και τους κινδύνους της νέας εποχής.
Γκίκας Χαρδούβελης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χαρδούβελης: Το μέλλον των τραπεζών είναι ψηφιακό

Το μέλλον των τραπεζών είναι ψηφιακό, υπογράμμισε στις δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας, καθηγητής κ. Γκίκας Χαρδούβελης, δίνοντας έμφαση στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, την τεχνητή νοημοσύνη και την ασφάλεια.