Φωτό: ΑΠΕ

Ανάρρωσε πλήρως ο πρόεδρος της Τρ. Πειραιώς Γεώργιος Χαντζηνικολάου

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Τράπεζας Πειραιώς Γέωργιος Χαντζηνικολάου, ανακοίνωσε πως έχει αναρρώσει πλήρως από τον κορονοϊό που είχε προσβληθεί στις 12 Μαρτίου.

Τέλος στην περιπέτεια υγείας του προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Γέωργιο Χαντζηνικολάου, που είχε προσβληθεί από κορονοϊό, ανακοινώνοντας πως έχει αναρρώσει πλήρως. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Μετά την ολοκλήρωση της νοσηλείας μου στο Αττικό Νοσοκομείο και την υιοθέτηση της ενδεδειγμένης αγωγής, ανέρρωσα πλήρως από τον ιό COVID-19. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, οι οποίοι εργαζόμενοι νυχθημερόν, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, υπερβαίνουν εαυτούς για την φροντίδα των ασθενών. Εύχομαι σε όσους έχουν πληγεί από τον αόρατο αυτό εχθρό, ταχεία και πλήρη ανάρρωση».

Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γεώργιος Χαντζηνικολάου, είχε γνωστοποιήσει στις 12 Μαρτίου ότι μετά από σχετική εξέταση που είχε πραγματοποιήσει βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ χθες είχε υπάρξει ανακοίνωση πως μαζί με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου, θα καταθέσουν στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την ενίσχυση της μάχης κατά το κορονοϊού συμβολικά το 50% του μισθού τους κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εργαζόμενος της Τρ. Πειραιώς διαγνώστηκε με τον ιό, απολυμάνθηκε το κτίριο διοίκησης

Εργαζόμενος της τράπεζας στο κτήριο Αμερικής 4 διαγνώσθηκε με τον ιό COVID-19. Η διοίκηση της τράπεζας ενεργοποίησε σχέδιο για απολύμανση του κτιρίου και την εκκένωση του ορόφου, στο οποίο εμφανίσθηκε το κρούσμα για τις επόμενες 14 ημέρες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Στις 45 μον. βάσης η επίπτωση από το Phoenix

Όπως αναφέρει η τράπεζα σε επιστολή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς «συναλλαγή τελεί υπό την αίρεση των απαιτούμενων εταιρικών και κανονιστικών εγκρίσεων, καθώς και της συναίνεσης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο πρόγραμμα της Τρ. Πειραιώς για στήριξη μικρών εμπορικών επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα ανοίγει νέους δρόμους στις εμπορικές δραστηριότητες και δίνει προοπτική στις τοπικές κοινωνίες προσφέροντας κίνητρα στους καταναλωτές και στις επιχειρήσεις της γειτονιάς.