ΓΔ: 902.04 0.24% Τζίρος: 72.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτό: ΑΠΕ

Ανάρρωσε πλήρως ο πρόεδρος της Τρ. Πειραιώς Γεώργιος Χαντζηνικολάου

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Τράπεζας Πειραιώς Γέωργιος Χαντζηνικολάου, ανακοίνωσε πως έχει αναρρώσει πλήρως από τον κορονοϊό που είχε προσβληθεί στις 12 Μαρτίου.

Τέλος στην περιπέτεια υγείας του προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Γέωργιο Χαντζηνικολάου, που είχε προσβληθεί από κορονοϊό, ανακοινώνοντας πως έχει αναρρώσει πλήρως. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Μετά την ολοκλήρωση της νοσηλείας μου στο Αττικό Νοσοκομείο και την υιοθέτηση της ενδεδειγμένης αγωγής, ανέρρωσα πλήρως από τον ιό COVID-19. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, οι οποίοι εργαζόμενοι νυχθημερόν, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, υπερβαίνουν εαυτούς για την φροντίδα των ασθενών. Εύχομαι σε όσους έχουν πληγεί από τον αόρατο αυτό εχθρό, ταχεία και πλήρη ανάρρωση».

Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γεώργιος Χαντζηνικολάου, είχε γνωστοποιήσει στις 12 Μαρτίου ότι μετά από σχετική εξέταση που είχε πραγματοποιήσει βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ χθες είχε υπάρξει ανακοίνωση πως μαζί με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου, θα καταθέσουν στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την ενίσχυση της μάχης κατά το κορονοϊού συμβολικά το 50% του μισθού τους κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εργαζόμενος της Τρ. Πειραιώς διαγνώστηκε με τον ιό, απολυμάνθηκε το κτίριο διοίκησης

Εργαζόμενος της τράπεζας στο κτήριο Αμερικής 4 διαγνώσθηκε με τον ιό COVID-19. Η διοίκηση της τράπεζας ενεργοποίησε σχέδιο για απολύμανση του κτιρίου και την εκκένωση του ορόφου, στο οποίο εμφανίσθηκε το κρούσμα για τις επόμενες 14 ημέρες.
pireaus-bank-ekpa
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Από 19 Απριλίου η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Τρ. Πειραιώς

Η Τρίτη 13.04.2021 θα είναι η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των 831.059.164 μετοχών, ενώ από την Τετάρτη παύει προσωρινά η διαπραγμάτευση. Στο ταμπλό οι νέες μετοχές με ονομαστική αξία 1 ευρώ στις 19/4.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Kλείδωσαν» οι όροι του δανείου στη Lamda για το έργο στο Ελληνικό

Μετά την επικαιροποίηση, το συνολικό ύψος του κοινοπρακτικού τραπεζικού δανεισμού ανέρχεται σε 1,16 δισ. ευρώ. Στο σύνολο του δανεισμού περιλαμβάνεται ποσό ύψους 205 εκ. ευρώ που αφορά την κάλυψη δαπανών ΦΠΑ του έργου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Πώς θα πάρουν μετοχές από την αύξηση οι παλαιοί μέτοχοι

Ξεκαθαρίζεται ότι στην ελληνική δημόσια προσφορά θα έχουν προτιμησιακό δικαίωμα οι υφιστάμενοι μέτοχοι της τράπεζας, ενώ το διοικητικό συμβούλιο θα ορίσει πότε πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Προνομιακή κατανομή μετοχών στους υφιστάμενους μετόχους

Όπως ανακοινώθηκε ενόψει της αυριανής συνέλευσης, για τους υφιστάμενους μετόχους θα εξεταστεί η προνομιακή κατανομή των υπό έκδοση μετοχών σε ενδεχόμενη συμμετοχή τους σe αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.