ΓΔ: 1217.75 1.48% Τζίρος: 81.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Δυνατότητα κλήσης ταξί και μέσω τηλεφώνου προσφέρει η Beat

Πιο φιλικές και σε χρήστες που δεν έχουν εξοικείωση με την τεχνολογία, όπως πχ οι ηλικιωμένοι, φιλοδοξεί να κάνει τις υπηρεσίες της η εταιρεία Beat.

Και μέσω τηλεφωνικής γραμμής θα είναι πλέον εφικτή η πρόσβαση στις υπηρεσίες της Beat, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία. Η νέα υπηρεσία, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Beat, έρχεται σε μια περίοδο όπου η μετακίνησή μας έχει πολλούς περιορισμούς και ιδιαιτερότητες, θέλοντας να δώσει πρόσβαση στις υπηρεσίες και το στόλο της Beat σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν είναι εξοικειωμένα με την τεχνολογία, αλλά και σε άτομα με ειδικές απαιτήσεις μετακίνησης.

Mέσω της τηλεφωνικής γραμμής οι επιβάτες μπορούν:

  • Nα καλέσουν ένα ταξί άμεσα, όπως ακριβώς γίνεται και μέσω της εφαρμογής. Για να καλέσουν ταξί τηλεφωνικά, δεν απαιτείται να είναι εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή.
  • Να στείλουν ή να λάβουν ασυνόδευτο δέμα σε οικείους ή συνεργάτες, για όσους θέλουν άμεση μεταφορά και δε μπορούν να το κάνουν λόγω της καραντίνας.
  • Να κλείσουν ραντεβού για μια διαδρομή που θέλουν να πραγματοποιήσουν αργότερα ή την επόμενη μέρα.
  • Να καλέσουν πάνω από ένα ταξί την ίδια στιγμή, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό τη στιγμή που επιτρέπεται μόνο ένας επιβάτης ανά όχημα λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού.
  • Να βρουν ταξί που να δέχεται μικρά κατοικίδια, για τις απαραίτητες επισκέψεις στον κτηνίατρο.
  • Να ζητήσουν ταξί με POS, καθώς οι ανέπαφες συναλλαγές κερδίζουν ολοένα έδαφος ως πιο ασφαλείς συναλλαγές λόγω πανδημίας.
  • Να αναζητήσουν ταξί με παιδικό κάθισμα.

Η υπηρεσία λειτουργεί όλο το 24ώρο και είναι δωρεάν για το κοινό. Όπως πάντα, ο επιβάτης πληρώνει μόνο τον οδηγό του. Τα τηλέφωνα στα οποία μπορεί να απευθυνθεί το κοινό είναι: Αθήνα - 211 19 83 200, Θεσσαλονίκη - 2311 180 400

Το τηλέφωνο του Beat δεν αντικαθιστά την εφαρμογή, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά, κυρίως για να εξυπηρετήσει ομάδες ατόμων που το χρειάζονται πραγματικά αυτή τη δύσκολη περίοδο και να κάνει την καθημερινότητά τους λίγο πιο εύκολη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Freenow: Άλλαξε όνομα και κατέγραψε αύξηση 25% των εσόδων το 2022

Η εφαρμογή που από Beat έγινε Freenow συνεχίζει να επενδύσει στην Ελλάδα λειτουργώντας ήδη δυο hubs που εξυπηρετούν τις κεντρικές λειτουργίες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου την εξυπηρέτηση πελατών και την εγγραφή των νέων οδηγών στην πλατφόρμα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τίτλοι τέλους για το σήμα της BEAT στην Ελλάδα μετά από 11 χρόνια

Η εφαρμογή αλλάζει και γίνεται FREE NOW οδηγώντας στην εποχή της σύγχρονης μετακίνησης καθώς  για πρώτη φορά οι χρήστες πέρα από τα ταξί, θα μπορούν να νοικιάσουν στην ίδια εφαρμογή τα ηλεκτρικά ποδήλατα της RideMovi.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην ηλεκτροκίνηση στρέφεται η BEAT, σχέδια για επιδοτήσεις σε οδηγούς

Με δεδομένη την απόφαση της κυβέρνησης όλα τα νέα ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να είναι ηλεκτρικά από το 2025, η εταιρεία παρουσίασε τον πρώτο κύκλο συνεργασιών της με τις εταιρίες Mercedes, Citroen, Peugeot, Skoda και Protergia.
beat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο κεντρικό πλάνο της Free Now η Αθήνα, θα διπλασιαστεί το προσωπικό

Στους πρώτους μήνες του 2023 πρόκειται να αρχίσει η λειτουργία του δεύτερου hub της εταιρείας στην Ελλάδα που θα εξυπηρετεί τις κεντρικές λειτουργίες της Ευρώπης. διπλασιάζοντας το προσωπικό που απασχολείται στη χώρα μας.