Φώτο: Shutterstock

Δυνατότητα κλήσης ταξί και μέσω τηλεφώνου προσφέρει η Beat

Πιο φιλικές και σε χρήστες που δεν έχουν εξοικείωση με την τεχνολογία, όπως πχ οι ηλικιωμένοι, φιλοδοξεί να κάνει τις υπηρεσίες της η εταιρεία Beat.

Και μέσω τηλεφωνικής γραμμής θα είναι πλέον εφικτή η πρόσβαση στις υπηρεσίες της Beat, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία. Η νέα υπηρεσία, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Beat, έρχεται σε μια περίοδο όπου η μετακίνησή μας έχει πολλούς περιορισμούς και ιδιαιτερότητες, θέλοντας να δώσει πρόσβαση στις υπηρεσίες και το στόλο της Beat σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν είναι εξοικειωμένα με την τεχνολογία, αλλά και σε άτομα με ειδικές απαιτήσεις μετακίνησης.

Mέσω της τηλεφωνικής γραμμής οι επιβάτες μπορούν:

  • Nα καλέσουν ένα ταξί άμεσα, όπως ακριβώς γίνεται και μέσω της εφαρμογής. Για να καλέσουν ταξί τηλεφωνικά, δεν απαιτείται να είναι εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή.
  • Να στείλουν ή να λάβουν ασυνόδευτο δέμα σε οικείους ή συνεργάτες, για όσους θέλουν άμεση μεταφορά και δε μπορούν να το κάνουν λόγω της καραντίνας.
  • Να κλείσουν ραντεβού για μια διαδρομή που θέλουν να πραγματοποιήσουν αργότερα ή την επόμενη μέρα.
  • Να καλέσουν πάνω από ένα ταξί την ίδια στιγμή, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό τη στιγμή που επιτρέπεται μόνο ένας επιβάτης ανά όχημα λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού.
  • Να βρουν ταξί που να δέχεται μικρά κατοικίδια, για τις απαραίτητες επισκέψεις στον κτηνίατρο.
  • Να ζητήσουν ταξί με POS, καθώς οι ανέπαφες συναλλαγές κερδίζουν ολοένα έδαφος ως πιο ασφαλείς συναλλαγές λόγω πανδημίας.
  • Να αναζητήσουν ταξί με παιδικό κάθισμα.

Η υπηρεσία λειτουργεί όλο το 24ώρο και είναι δωρεάν για το κοινό. Όπως πάντα, ο επιβάτης πληρώνει μόνο τον οδηγό του. Τα τηλέφωνα στα οποία μπορεί να απευθυνθεί το κοινό είναι: Αθήνα - 211 19 83 200, Θεσσαλονίκη - 2311 180 400

Το τηλέφωνο του Beat δεν αντικαθιστά την εφαρμογή, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά, κυρίως για να εξυπηρετήσει ομάδες ατόμων που το χρειάζονται πραγματικά αυτή τη δύσκολη περίοδο και να κάνει την καθημερινότητά τους λίγο πιο εύκολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγικές συνεργασίες της ΔΕΗ για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

Η ΔΕΗ θα εξετάσει πιθανές συνέργειες με τις Fraport, Beat και ΑΒ Βασιλόπουλος στο πλαίσιο της δημιουργίας του μεγαλύτερου δικτύου σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Beat στην Επ. Ανταγωνισμού κατά του νόμου Σπίρτζη

Η εταιρεία ζητά την παρέμβαση της Επιτροπής καθώς ο νόμος απαγορεύει στις εταιρείες διαμεσολάβησης να προσφέρουν μειωμένες τιμές και τις εξομοιώνει με εταιρείες μεταφορών με την απειλή εξοντωτικών προστίμων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαψεύδει η Λάμψα τις φήμες πώλησης του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία

Κύκλοι της εταιρείας αναφέρουν ότι «"πληροφορίες” περί πώλησης του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία”, κινούνται στη σφαίρα του φαιδρού και δη σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα και τον ελληνικό τουρισμό, στην οποία δεν χωρούν αστειότητες»
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EuroAfrica: Δυο δεσμευτικές προσφορές για τη διασύνδεση Αιγύπτου-Κύπρου

Η διασύνδεση EuroAfrica Interconnector είναι η «ηλεκτρική λεωφόρος» που διασυνδέει την Αίγυπτο με την Ευρώπη, μέσω της Κύπρου, δημιουργώντας έναν ενεργειακό κόμβο για την Αφρική και τον αραβικό κόσμο.