ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Προειδοποιεί τους καταναλωτές για ηλεκτρονική απάτη ο Κωτσόβολος

Ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους καταναλωτές για SMS, προϊόν κακόβουλου λογισμικού, που υπόσχεται δωροεπιταγές της εταιρείας, εξέδωσε η Κωτσόβολος.

Ο Κωτσόβολος με ανακοίνωσή του ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως πρέπει να αγνοηθούν SMS με “πακέτα-δωροεπιταγές Κωτσόβολος” στα οποία ζητείται να συμπληρωθεί κινητό τηλέφωνο ή εγγραφή σε συνδρομητική υπηρεσία.

Τα SMS αυτά είναι παραγωγή κακόβουλου λογισμικού και παρακαλείσθε να τα αγνοήσετε και να μην ανοίξετε οποιοδήποτε link περιέχουν.

Πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης από τρίτα μέρη με τα οποία o Κωτσόβολος δεν έχει οποιαδήποτε σχέση, ούτε μπορεί να ελέγξει.

Τα SMS αυτά έχουν σταλεί σε τυχαίους αριθμούς τηλεφώνων και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το πελατολόγιο της Κωτσόβολος.

Σύμφωνα με την εταιρεία, γίνεται διερεύνηση με την βοήθεια των διωκτικών αρχών για να βρεθούν οι υπαίτιοι και να προστατευτούν όλοι, έννομα, από την ηλεκτρονική αυτή απάτη που εμπλέκει το όνομα και την φήμη της Κωτσόβολος.

Τέλος, να επισημανθεί ότι ο Κωτσόβολος δεν ζητά, ούτε θα ζητήσει ποτέ στους καταναλωτές να συμπληρώσουν στοιχεία όπως το κινητό τους τηλέφωνο σε μια ανώνυμη ιστοσελίδα, ούτε και να εγγραφούν σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα «χέρια» της ΔΕΗ περνά η Κωτσόβολος με τίμημα 200 εκατ. ευρώ

«Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας η ΔΕΗ θα είναι μία άλλη εταιρεία: Ένας ολοκληρωμένος, πελατοκεντρικός πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών σε ψηφιακό και φυσικό επίπεδο», ανέφερε ο Γ. Στάσσης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λύσεις για επιχειρήσεις από την Κωτσόβολος με το Κ2Β –business empowerment

Το Κ2Β - business empowerment by Kotsovolos ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις για να εξελίξουν και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους, χάρη στην εμπειρία, την εξειδίκευση και τις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας που προσφέρει.