ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Δέλτα

MIG: Παράταση διαπραγματεύσεων με Farallon Capital και Oak Hill

Την παράταση των διαπραγματεύσεων, έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου,  με τα επενδυτικά σχήματα Farallon Capital Europe και Oak Hill Advisors (UK) ανακοίνωσε η Marfin Investment Group.

Την παράταση των διαπραγματεύσεων, έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου,  με τα επενδυτικά σχήματα Farallon Capital Europe και Oak Hill Advisors (UK) ανακοίνωσε η Marfin Investment Group. Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα δυο funds επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους για τη συμφωνία μετά την ολοκλήρωση του οικονομικού και νομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμα πολλά ανοιχτά ζητήματα και προβλήματα που καθιστούν αβέβαιη την έκβαση της υπόθεσης. Επιπλέον μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζει το τσέχικο fund Emma Capital το οποία φαίνεται ότι ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση της Vivartia. 

Η ανακοίνωση της MIG

Σε συνέχεια των από 31.7., 1.8., 8.8. και 16.9.2019 Ανακοινώσεων της η «MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η Εταιρία») ανακοινώνει ότι μετά την ολοκλήρωση καθ’ όλα τα ουσιώδη σημεία του οικονομικού και νομικού ελέγχου που διενεργήθηκε, οι «Farallon Capital Europe LLP» και «Oak Hill Advisors (UK) LLP» επιβεβαίωσαν την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την χορήγηση από κοινού νέας χρηματοδότησης προς την Εταιρία. Κατόπιν αυτού οι αποκλειστικές συζητήσεις για την  αναχρηματοδότηση του εταιρικού δανεισμού της Εταιρίας με τα ανωτέρω επενδυτικά κεφάλαια παρατείνονται μέχρι την 15/11/2019.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 26 Φεβρουαρίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της MIG για τη Vivartia

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσουν οι μέτοχοι της Marfin Investment Group την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021. Σε περίπτωση μη απαρτίας τυχόν επαναληπτική ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μάρτιου.