Φώτο: Shutterstock

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δεν εισπράττει μισθώματα Απριλίου από μικρές επιχειρήσεις

Η εταιρεία αποφάσισε την μηδενική είσπραξη του μισθώματος Απριλίου 2020 από τις μικρές επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός των καταστημάτων της (shops in a shop).

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωσε σήμερα ότι στηρίζει έμπρακτα τις μικρές επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός των καταστημάτων της (shops in a shop) και επλήγησαν από τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η μηδενική είσπραξη του μισθώματος Απριλίου 2020 προκειμένου η ΑΒ Βασιλόπουλος να διευκολύνει τη ρευστότητα και την ομαλότερη ένταξη των συνεργατών της στην αγορά, σε συνέχεια της ισχύουσας νομοθετικής ρύθμισης για τη μερική απαλλαγή τους από την υποχρέωση καταβολής μισθώματος κατά 40% για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2020.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε μια περίοδο με σημαντικές προκλήσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στην ΑΒ Βασιλόπουλος, δημιουργούμε τις συνθήκες για την επιστροφή σε μια ‘νέα κανονικότητα', με νέες κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος λόγω κρούσματος

Όπως ανακοίνωσε η αλυσίδα, οι πελάτες της περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Άμεση η επαφή της εταιρείας με τους υγειονομικούς φορείς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μοιράζει 3 εκατ. μπόνους στους εργαζομένους η ΑΒ Βασιλόπουλος

Επιβραβεύοντας τους εργαζομένους των σουπερ μάρκετ που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση των πολιτών στις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η επιδημία του κορονοϊού, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα διαθέσει ένα επιπλέον μπόνους στους 13.575 εργαζομένους της.