ΓΔ: 902.04 0.24% Τζίρος: 72.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Καλεί τους δανειολήπτες η Alpha Bank να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Γεφυρα»

Η τράπεζα στηρίζει τους δανειολήπτες που δέχθηκαν πλήγμα λόγω της πανδημίας και θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα του υπ. Οικονομικών για την επιδότηση δανείων με εξασφάλιση την πρώτη κατοικία.

Τους δανειολήπτες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημικής κρίσης συνεχίζει να διευκολύνει η Alpha Bank, συμμετέχοντας ενεργά στο νέο Πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών που προβλέπει την επιδότηση δόσεων δανείων με εξασφάλιση την κύρια κατοικία.

Το Πρόγραμμα παρέχει κρατική ενίσχυση υπό την μορφή επιδότησης των μηνιαίων δόσεων των δανείων έως 90%, για μέγιστο χρονικό διάστημα εννέα (9) μηνών και σε αυτό μπορούν να ενταχθούν τα δάνεια που έχουν ως εμπράγματη εξασφάλιση την κύρια κατοικία.

Δικαιούχοι είναι φυσικά πρόσωπα που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημικής κρίσης και έχουν ήδη ενταχθεί σε έκτακτα μέτρα οικονομικής στήριξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένταξή τους στο Πρόγραμμα μέσω της διαδικτυακής πύλης www.keyd.gov.gr, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Τaxisnet, έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020. Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Προγράμματος, οι αιτούντες θα ενημερωθούν για το ύψος της επιδότησης που δικαιούνται, καθώς και για τυχόν πρόσθετες ενέργειες που είναι απαραίτητες για την ένταξή τους στο πρόγραμμα.

Αναλυτικές πληροφορίες για τους όρους του Προγράμματος είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Alpha Bank, στα Καταστήματα της Τράπεζας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 216 070 7800.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στήριξη επιχειρήσεων και ιδιωτών από την Alpha Bank με ρυθμίσεις

Για τις Μεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις που πλήττονται προβλέπεται αναστολή καταβολής χρεολυσίων, ενώ για τους ιδιώτες και τις Μικρές Επιχειρήσεις προβλέπεται τρίμηνη αναστολή δόσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δράσεις της Alpha Bank για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Στον άξονα του Πολιτισμού, η Alpha Bank, αξιοποιώντας την ισχυρή πολιτιστική της ταυτότητα, ενώνει τις δυνάμεις της με το Μουσείο Μπενάκη, την Τράπεζα της Ελλάδος και την Εθνική Τράπεζα στη μεγάλη επετειακή έκθεση «1821. Πριν και Μετά».