ΓΔ: 894.62 0.33% Τζίρος: 2.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:35:07 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Άφαντοι οι Βρετανοί επενδυτές της SingularLogic, αναζητούνται νέοι

Η πρόταση που είχε καταθέσει η αγνώστων λοιπών στοιχείων βρετανική εταιρεία Nexum Holdings Limited (“Skybox”) δεν φαίνεται να προχωράει. Στον διαγωνισμό είχαν συμμετάσχει επίσης το σχήμα Epsilon Net – Space Hellas – Entersoft, η κοινοπραξία Profile – OTS και η In Digital.

Προς τον επόμενο υποψήφιο φαίνεται πως ετοιμάζεται να στραφεί η MIG και η σύμβουλός της Euroxx για την πώληση της SingularLogic. Η πρόταση που είχε καταθέσει η αγνώστων λοιπών στοιχείων βρετανική εταιρεία Nexum Holdings Limited (“Skybox”) δεν φαίνεται να προχωράει.

Η διοίκηση της MIG είχε ανακοινώσει πως η Nexum Holdings Limited υπέβαλλε, την υψηλότερη προσφορά για την SingularLogic, αλλά εδώ και εβδομάδες όλοι αναζητούν τους τους ιδιοκτήτες της βρετανικής εταιρείας. 

Στον διαγωνισμό είχαν συμμετάσχει και το σχήμα Epsilon Net – Space Hellas – Entersoft, η κοινοπραξία Profile – OTS και η In Digital. Το σχήμα που έχει καταθέσει τη δεύτερη υψηλότερη πρόταση θα κληθεί από τη Euroxx για διαπραγματεύσεις αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί ναυαγίου με την Nexum. Στη διεκδίκηση της εταιρείας πληροφορικής είχαν συμμετάσχει αρχικά πέντε σχήματα, αλλά προσφορές κατατέθηκαν από τέσσερα. Η κοινή υποψηφιότητα των ομίλων Θ. Φέσσα – μέσω της Unisystems – και Πάνου Γερμανού – μέσω της Soft One – αποσύρθηκε. 

Το Business Daily είχε γράψει πως η προσφορά της «Nexum Holdings Limited (Sky Box)» προσέγγιζε τα 24 εκατ. ευρώ, αλλά συνοδεύονταν από πλήθος νομικών και οικονομικών αιρεσιμοτήτων. Είχαν εμφανιστεί στο διαγωνισμό με σύμβουλο την Lazzard, ενώ ενεργό ρόλο στη διαδικασία είχαν οι Παναγιώτης Γεωργολιός και Κ. Βονάτσος που ήταν και οι βασικοί μέτοχοι της βρετανικής εταιρείας μέχρι πρόσφατα. Ο κ. Γεωργολιός είχε αποφύγει να κατονομάσει το επενδυτικό σχήμα που βρίσκεται πίσω από τη Nexum. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανθεκτική στην ελληνική αγορά η Huawei παρά το «μπλόκο» από Google

Με τρία μοντέλα στην κορυφαία δεκάδα των smartphones και σημαντική αύξηση μεριδίου στα tablets, ο κινεζικός όμιλος παρέμεινε ισχυρός το 2020 στην Ελλάδα, παρά τον αποκλεισμό από τις εφαρμογές της Google.
texnologia, ypologistes, computer, data
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι καταιγιστικές αλλαγές στο λογισμικό και ο γρίφος της SingularLogic

Μεγάλες ευκαιρίες για αύξηση εσόδων δημιουργούν τα ηλεκτρονικά τιμολόγια και ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δημοσίου, ενώ η αγορά παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στη SingularLogic.