Άφαντοι οι Βρετανοί επενδυτές της SingularLogic, αναζητούνται νέοι

Η πρόταση που είχε καταθέσει η αγνώστων λοιπών στοιχείων βρετανική εταιρεία Nexum Holdings Limited (“Skybox”) δεν φαίνεται να προχωράει. Στον διαγωνισμό είχαν συμμετάσχει επίσης το σχήμα Epsilon Net – Space Hellas – Entersoft, η κοινοπραξία Profile – OTS και η In Digital.

Προς τον επόμενο υποψήφιο φαίνεται πως ετοιμάζεται να στραφεί η MIG και η σύμβουλός της Euroxx για την πώληση της SingularLogic. Η πρόταση που είχε καταθέσει η αγνώστων λοιπών στοιχείων βρετανική εταιρεία Nexum Holdings Limited (“Skybox”) δεν φαίνεται να προχωράει.

Η διοίκηση της MIG είχε ανακοινώσει πως η Nexum Holdings Limited υπέβαλλε, την υψηλότερη προσφορά για την SingularLogic, αλλά εδώ και εβδομάδες όλοι αναζητούν τους τους ιδιοκτήτες της βρετανικής εταιρείας. 

Στον διαγωνισμό είχαν συμμετάσχει και το σχήμα Epsilon Net – Space Hellas – Entersoft, η κοινοπραξία Profile – OTS και η In Digital. Το σχήμα που έχει καταθέσει τη δεύτερη υψηλότερη πρόταση θα κληθεί από τη Euroxx για διαπραγματεύσεις αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί ναυαγίου με την Nexum. Στη διεκδίκηση της εταιρείας πληροφορικής είχαν συμμετάσχει αρχικά πέντε σχήματα, αλλά προσφορές κατατέθηκαν από τέσσερα. Η κοινή υποψηφιότητα των ομίλων Θ. Φέσσα – μέσω της Unisystems – και Πάνου Γερμανού – μέσω της Soft One – αποσύρθηκε. 

Το Business Daily είχε γράψει πως η προσφορά της «Nexum Holdings Limited (Sky Box)» προσέγγιζε τα 24 εκατ. ευρώ, αλλά συνοδεύονταν από πλήθος νομικών και οικονομικών αιρεσιμοτήτων. Είχαν εμφανιστεί στο διαγωνισμό με σύμβουλο την Lazzard, ενώ ενεργό ρόλο στη διαδικασία είχαν οι Παναγιώτης Γεωργολιός και Κ. Βονάτσος που ήταν και οι βασικοί μέτοχοι της βρετανικής εταιρείας μέχρι πρόσφατα. Ο κ. Γεωργολιός είχε αποφύγει να κατονομάσει το επενδυτικό σχήμα που βρίσκεται πίσω από τη Nexum. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άφαντοι οι μυστηριώδεις υποψήφιοι αγοραστές της SingularLogic

Εγκατέλειψε τη διαδικασία η άγνωστη βρετανική εταιρεία Nexum Holdings και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι ανησυχούν για τις καθυστερήσεις, καθώς με το πέρασμα του χρόνου η θέση της SingularLogic επιδεινώνεται.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέος «πονοκέφαλος» για MLS η «κόντρα» με την κυπριακή Leftwich Limited

Η κυπριακή εταιρεία αγόρασε το 3% της MLS το 2018 αφού υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό σύμφωνα με το οποίο ο κ. Καματάκης θα έπρεπε να επαναγοράσει τις μετοχές στην περίπτωση που είχε αποκρύψει σημαντικές πληροφορίες ικανές να επηρεάσουν την τιμή της μετοχής.