ΓΔ: 902.15 0.01% Τζίρος: 22.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:10:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

SingularLogic: Καθήκοντα Technical Director Integration ανέλαβε ο Αλέξης Ρουσσίδης

Διαθέτοντας ήδη 30 χρόνια εμπειρίας σε ένα ευρύ φάσμα της αγοράς, ο Αλέξης Ρουσσίδης αναμένεται πλέον να διαμορφώσει την τεχνολογική στρατηγική της SingularLogic.

Καθήκοντα Technical Director Integration στη SingularLogic, αναλαμβάνει ο Αλέξης Ρουσσίδης, με στόχο τη διαμόρφωση της τεχνολογικής στρατηγικής της εταιρείας, ισχυροποιώντας έτσι τη θέση της ως τον κορυφαίο πάροχο λύσεων πληροφορικής και υλοποίησης μεγάλων έργων ψηφιακού μετασχηματισμού στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και στη διαχείριση κάθετων λύσεων για μεγάλες επιχειρήσεις.

Από τη νέα του θέση του, ο κ. Ρουσσίδης θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των εταιρικών δομών Integrated Special Projects & Government Apps, Retail & Fuel Services, Financial Applications, Business Applications Services, SAP Business Unit και Project Management Office της SingularLogic.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ρουσσίδης είναι ανώτερο στέλεχος στο χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας, διαθέτει περισσότερα από 30 έτη εμπειρίας σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών, start-ups τεχνολογίας, ανάπτυξης λογισμικού, μεγάλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων, αλλά και σε εταιρείες της βιομηχανίας πετρελαίου.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι έχει ηγηθεί στη διαμόρφωση της στρατηγικής και της υλοποίησης απαιτητικών και σύνθετων έργων στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα της ελληνικής αγοράς, αλλά και των Βαλκανίων. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

consuting-business-solution
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Real Consulting: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με θυγατρική της

H Real Competence Center Leros εδράζεται στη θέση Λάκκι στην Λέρο Δωδεκανήσου, δραστηριοποιείται στο χώρο ανάπτυξης, επεξεργασίας, και εγκατάστασης συστημάτων και προγραμμάτων λογισμικού, καθώς και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.
Plasio, Πλαίσιο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαίσιο: Στις 9 Νοεμβρίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,17 ευρώ ανά μετοχή

Το θέμα που θα συζητηθεί είναι η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 3,7 εκατ., με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,17 ευρώ και επιστροφή του αντίστοιχου ποσού προς τους μετόχους.