ΓΔ: 787.43 1.63% Τζίρος: 68.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Πετυχημένο παρών της ΛΟΥΞ στην διεθνή έκθεση Anuga 2019

Επιτυχημένο παρών έδωσε η ΛΟΥΞ στην δημοφιλή διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga 2019 όπου ανέδειξε τα προϊόντα της στην αγορά.

Ανέδειξε την εμπορική της δυναμική η Λουξ στη δημοφιλή έκθεση τροφίμων και ποτών, την Διεθνή Έκθεση Anuga 2019 που πραγματοποιήθηκε στη Κολωνία, με την ελληνική εταιρεία να ενισχύει την εξωστρέφειά της επικοινωνόντας την φιλοσοφία και την ελληνική κουλτούρα που πρσεβεύει μέσα από τα προϊόντα της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πλαίσιο της έκθεσης η Λουξ είχε την ευκαιρία να αναδείξει στη διεθνή αγορά το σύνολο των προϊόντων της, εστιάζοντας στην σειρά λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, με 0% ζάχαρη, 100% φυσικά γλυκαντικά, υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C στην πορτοκαλάδα και στη λεμονάδα και 60% λιγότερες θερμίδες, που αποτελούν καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Σε μια προσπάθεια διεύρυνσης της αγοράς στην οποία απευθύνεται και με γνώμονα τις αυξανόμενες ανάγκες του κοινού, την καινοτομία και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Λουξ, αποτέλεσε σημείο σημαντικών συναντήσεων και έναυσμα νέων συνεργασιών.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Athinaiki Zithopoiia, Nero
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα «Νερό για το Αύριο» παρουσίασε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας «Παράγουμε ένα καλύτερο αύριο», βασικό πυλώνα της οποίας αποτελεί η ορθή διαχείριση των υδάτων
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 26 Φεβρουαρίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της MIG για τη Vivartia

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσουν οι μέτοχοι της Marfin Investment Group την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021. Σε περίπτωση μη απαρτίας τυχόν επαναληπτική ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μάρτιου.