ΓΔ: 1398.1 -0.98% Τζίρος: 40.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:32:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

MIG: Επιβεβαιώνεται η παράταση στη διαπραγμάτευση με CVC

Σήμερα το πρωί, έληγε και τυπικά η περίοδος των αποκλειστικών διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Παράταση έως 30 Νοεμβρίου.

Σε επιβεβαίωση των πληροφοριών για παράταση έως τις 30 Νοεμβρίου της αποκλειστικής διαπραγμάτευσης με το επενδυτικό fund CVC για την πώληση της Vivartia, προχώρησε η MIG. 

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κατόπιν αιτήματος των επενδυτικών κεφαλαίων της «CVC Capital Partners» («CVC») σε συνέχεια της δεσμευτικής προσφοράς της CVC ημερομ. 17/9/2020 για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην «Vivartia Συμμετοχών Α.Ε.» («Vivartia») το διοικητικό συμβούλιο της MIG, λαμβάνοντας υπόψιν τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, αποφάσισε να παραχωρήσει στη CVC παράταση της περιόδου αποκλειστικότητας έως και την 30/11/2020.

Σημειώνεται, εξάλλου, πως σήμερα το πρωί, έληγε και τυπικά η περίοδος των αποκλειστικών διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 26 Φεβρουαρίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της MIG για τη Vivartia

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσουν οι μέτοχοι της Marfin Investment Group την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021. Σε περίπτωση μη απαρτίας τυχόν επαναληπτική ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μάρτιου.