ΓΔ: 1180 -0.99% Τζίρος: 40.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:48:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Emirates

Emirates: Οpen day και ευκαιρίες προσλήψεων

Open day πραγματοποιεί στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου η αεροπορική εταιρεία Emirates η οποία ενδιαφέρεται να προσλάβει πιλότους.

Open Day για πρόσληψη πιλότων πραγματοποιεί σήμερα 11 και αύριο 12 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, (ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental) η αεροπορική εταιρεία Emirates.

To Open Day για πιλότους είναι μία ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη διαδικασία πρόσληψης, να γνωρίσουν την ομάδα της Emirates και να ενημερωθούν σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει η αεροπορική, και για τη ζωή και τη δουλειά στο Ντουμπάι. Οι πιλότοι μπορούν να επισκεφτούν τις ενημερωτικές συνεδρίες χωρίς προηγούμενη εγγραφή.

Η Emirates προσκαλεί επίσης και τους συζύγους των πιλότων στις παρουσιάσεις για να μάθουν πληροφορίες για τη ζωή στο Ντουμπάι, τα σχολεία - εάν έχουν παιδιά- και ό,τι άλλο αφορά την οικογενειακή ζωή στην πόλη.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που δεν μπορούν να παρευρεθούν τις ημέρες των συνεδρίων αλλά ενδιαφέρονται για να εξελίξουν την καριέρας τους με την Emirates μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σεμινάρια καινοτομίας στο Ισραήλ για έλληνες startuppers

Λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από νέους έλληνες επιχειρηματίες προκειμένου να συμμετάσχουν στα ειδικά επαγγελματικά σεμινάρια καινοτομίας που διοργανώνει το Ισραήλ.
Alumil
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alumil: Στην Παγκρήτια τα δάνεια της dovalue, ανοίγει ο δρόμος για νέες επενδύσεις

Η εταιρεία υλοποιεί πλάνο επενδύσεων, άνω των 10 εκατ. ευρώ, σε μια σειρά τομείς, από την έρευνα και την τεχνολογία, μέχρι την επέκταση της δυναμικότητας, την αυτοματοποίηση και την ενεργειακή αναβάθμιση των παραγωγικών της μονάδων.