ΓΔ: 823.09 2.35% Τζίρος: 50.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Την ολοκλήρωση πώλησης του μεριδίου σε SingularLogic ανακοίνωσε η MIG

Όπως είναι, ήδη, γνωστό το συνολικό τίμημα της συναλλαγής έφθασε στα 18.050.000 ευρώ, ενώ αγοραστές είναι οι εταιρείες Space Hellas και Epsilon Net.

Την τυπική και επιτυχημένη ολοκλήρωση πώλησης της συμμετοχή της στη SingularLogic ανακοίνωσε η MIG, με αγοραστές τις εταιρείες Space Hellas και Epsilon Net.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της: «η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η MIG») ανακοινώνει, σε συνέχεια των από 21/10/2020, 30/11/2020 και 30/12/2020 Ανακοινώσεων, την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης της μετοχικής συμμετοχής της στη «SINGULARLOGIC Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ») («η SINGULARLOGIC») με την υπογραφή σήμερα της πράξης μεταβίβασης του συνόλου της συμμετοχής που διαθέτει άμεσα και έμμεσα (μέσω της κατά 100% θυγατρικής της «TOWER TECHNOLOGY HOLDINGS (OVERSEAS) LIMITED») στη SINGULARLOGIC προς το επενδυτικό σχήμα «EPSILON NET» και «SPACE HELLAS».

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το συνολικό αντάλλαγμα της συναλλαγής, περιλαμβανομένου του τιμήματος για τη μεταβίβαση των μετοχών και του τιμήματος για τη μεταβίβαση δανειακών υποχρεώσεων της SINGULARLOGIC προς την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ανήλθε στο ποσό των €18.050.000 και εξοφλήθηκε από τις αγοράστριες εταιρίες ολοσχερώς. Ως Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος της MIG για την διαδικασία πώλησης ενήργησε η «Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.»».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ποιο το στρατηγικό σχέδιο Space Hellas-Epsilon Net για τη SingularLogic

Η κεντρική παράμετρος του επιχειρηματικού σχεδίου είναι η αξιοποίηση των σημαντικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η SingularLogic Α.Ε., σε προϊόντα, σε επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και ανθρώπινο δυναμικό.