ΓΔ: 899.42 0.53% Τζίρος: 88.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Με Epsilon Net - Space Hellas συζητά η MIG για SingularLogic

Η MIG με ανακοίνωσή της τονίζει ότι διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τη βρετανική εταιρεία Nexum Holdings.

Τη διακοπή των διαπραγματεύσεων για την πώληση της SingularLogic στη βρετανική εταιρεία Nexum Holdings και την επιλογή ως προτιμητέου αγοραστή την κοινοπραξία Epsilon Net - Space Hellas, ανακοίνωσε η Marfin Invesment Group. 

Η πώληση της SingularLogic, όπως έχει επισημάνει το Business Daily, έχει μετατραπεί σε «δαίδαλο» για τη MIG, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για την απόκτησή της. 

Σημειώνεται ότι αρχικά πρόταση εξαγοράς της SingularLogic είχαν υποβάλλει από κοινού οι εταιρίες Epsilon Net, Space Hellas και Entersoft, πλην όμως η τελευταία δεν συμμετέχει πλέον στο σχήμα και έτσι, ρόλο προτιμητέου επενδυτή θα παίξει η κοινοπραξία των δυο εταιρειών.

Με τη σημερινή ανακοίνωση της MIG φαίνεται ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο, ενώ σε αυτήν τονίζει ότι «η MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η MIG») ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης των εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά της συμμετοχής της στην εταιρία «SINGULAR LOGIC Α.Ε. Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πληροφορικής» («η SINGULARLOGIC») με Χρηματοοικονομική Σύμβουλο τη «EUROXX Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.», αποφάσισε τη διακοπή των συζητήσεων με την εταιρία «Nexum Holdings Limited» (Skybox). Η Εταιρία θα προχωρήσει πλέον σε συζητήσεις με το επενδυτικό σχήμα «EPSILON NET ΑΕ» και «SPACE HELLAS Α.Ε.» με αντικείμενο την κατάρτιση σύμβασης αγοραπωλησίας των μετοχών SINGULARLOGIC».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ποιο το στρατηγικό σχέδιο Space Hellas-Epsilon Net για τη SingularLogic

Η κεντρική παράμετρος του επιχειρηματικού σχεδίου είναι η αξιοποίηση των σημαντικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η SingularLogic Α.Ε., σε προϊόντα, σε επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και ανθρώπινο δυναμικό.