ΓΔ: 805.79 -0.57% Τζίρος: 55.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
pireaus-bank-ekpa
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Τράπεζα Πειραιώς: Πώληση 668.265 μετοχών από την ΕΧΑΕ

Ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο η συνολική αξία των μετοχών πώλησης της Τράπεζας Πειραιώς από την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ»

Την πώληση 668.265 μετοχών από την ΕΧΑΕ ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς, με τη συνολική τους αξία να ανέρχεται στα 500.136,44 ευρώ. 

Συγκεκριμένα, η αναλυτική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα ακόλουθα: «Η Πειραιώς Financial Holdings A.E. (εφεξής «η Εταιρεία»), σε συνέχεια της από 19.03.2021 γνωστοποίησης συναλλαγής ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 («ο Κανονισμός») και τον ν.3556/2007, ότι η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» προέβη την 18.03.2021 σε πώληση 668.265 ονομαστικών μετοχών εκδόσεως της Εταιρείας, συνολικής αξίας € 500.136,44. Η «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» είναι νομικό πρόσωπο που έχει στενό δεσμό, κατά την έννοια του άρθρου 3 του ανωτέρω Κανονισμού, με τον κ. Γεώργιο Χαντζηνικολάου του Πέτρου, Μη Εκτελεστικό Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Δυνατότητα προνομιακής συμμετοχής των παλαιών μετόχων στην ΑΜΚ

Η προνομιακή κατανομή των υφιστάμενων μετόχων αναμένεται να αποφασιστεί από το ΔΣ και θα ισχύει τόσο για τους μη ειδικούς όσο και για τους ειδικούς επενδυτές που θα συμμετάσχουν στο book building στην Ελλάδα.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Κλειστά τα καταστήματα στις 21 Ιουνίου λόγω απεργίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς σημειώνει πως η διοίκηση της τράπεζας χρειάζεται να αναθεωρήσει τη στάση της και να προσέλθει σε έναν ειλικρινή διάλογο που θα στηρίζεται στις θετικές προοπτικές της τράπεζας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα υπηρεσία για πληρωμή αγορών με δόσεις από την Τρ. Πειραιώς

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω της winbank, επιτρέπει στους κατόχους πιστωτικών καρτών να πληρώνουν με δόσεις τις αγορές τους, ακόμη και στην περίπτωση που η επιχείρηση με την οποία πραγματοποιούν τη συναλλαγή, δεν δίνει τη δυνατότητα δόσεων. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει σταθερά τις επιχειρήσεις της Κρήτης

Στη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησαν στελέχη της τράπεζας στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, συναντήθηκαν με εκπροσώπους επιχειρηματικών μονάδων από τους βασικούς κλάδους της τοπικής οικονομίας.