ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Οι λύσεις «καθαρής» κινητικότητας κοινός στόχος των Hyundai και Shell

Η εταιρική σχέση της Hyundai με τη Shell θα αφορά projects που αντικατοπτρίζουν αυτή τη νέα κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου για τη δημιουργία νέου τύπου καναλιών εξυπηρέτησης ειδικά για παρόχους υπηρεσιών κινητικότητας.

Η Hyundai υπέγραψε μια νέα πενταετή συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο με τη Royal Dutch Shell plc, τη γνωστή σε όλους μας Shell. Σηματοδοτεί την 4η σε σειρά επέκταση της εταιρικής τους σχέσης, αλλά αυτή τη φορά εστιασμένη στην καθαρή ενέργεια και τη μείωση των εκπομπών ρύπων ανταποκρινόμενη στις αλλαγές της αγοράς.

Η συμφωνία ενισχύει τη στρατηγική της Hyundai να αυξήσει την παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων και να συνεχίσει την πορεία της ώστε να εξελιχθεί σε πάροχο έξυπνων λύσεων κινητικότητας.

Η εταιρική σχέση της Hyundai με τη Shell θα αφορά projects που αντικατοπτρίζουν αυτή τη νέα κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου για τη δημιουργία νέου τύπου καναλιών εξυπηρέτησης ειδικά για παρόχους υπηρεσιών κινητικότητας.

Στο επίκεντρο της εταιρικής σχέσης της Hyundai και της Shell είναι η αμοιβαία δέσμευση για την αξιοποίηση της τεχνολογίας με σκοπό την ταχύτερη ενεργειακή μετάβαση. Οι δύο εταιρείες υλοποιούν από κοινού προγράμματα ώστε να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές των κινητήρων Hyundai καθώς επίσης προγραμματίζουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους στην ανάπτυξη e-Fluids για ηλεκτρικά (EV) οχήματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

autokinita-car-IX
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε ανοδική πορεία οι πωλήσεις υβριδικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Στο 27,3% φτάνει το συνολικό μερίδιο της αγοράς αυτοκινήτων που κατέχουν τα υβριδικά αυτοκίνητα, με τα βενζινοκίνητα να βρίσκονται στην κορυφή με 51,8%. Συνεχίστηκε η πτωτική πορεία για τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα.
autokinita, autos, cars
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άλμα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων λόγω αρρυθμιών στην παραγωγή

Όπως αναφέρουν πηγές της αγοράς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο leasing αυτοκινήτων και επιχειρήσεις που έχουν παραγγείλει εταιρικά αυτοκίνητα βρίσκονται σε αναμονές μηνών καθώς υπάρχουν πολλές ανεκτέλεστες παραγγελίες στην αυτοκινητοβιομηχανία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Shell: Συμφωνία με ελβετική εταιρεία για δημιουργία φορτιστών

Η Shell συνεργάζεται με την τεχνολογική εταιρεία ΑΒΒ για τη δημιουργία μονάδας με την επωνυμία «Terra 360», η οποία θα μπορεί να φορτίζει με ταχύτητα 360 kW, ενώ ο σταθμός θα έχει επίσης τη δυνατότητα φόρτισης τεσσάρων ηλεκτρικών οχημάτων ταυτόχρονα.
electric cars-ilektrika-autokinita
ΔΙΕΘΝΗ

Προειδοποιήσεις για εκτόξευση των τιμών ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Σύμφωνα με τους επικεφαλής της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, η εκτόξευση των τιμών πρώτων υλών και οι αρρυθμίες στην εφοδιαστική αλυσίδα κινδυνεύουν να εκτροχιάσουν τα σχέδια των εταιρειών για την ηλεκτροκίνηση.