ΓΔ: 878.34 -0.10% Τζίρος: 47.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: My Market

Εικονικό σούπερ μάρκετ στο Σύνταγμα από τα My Market

Μία διαφορετική εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών θα προσφέρει στους καταναλωτές η My market μέσω ενός e-spot στο σταθμό του Συντάγματος με στόχο την ενίσχυση της υπηρεσίας e-shop της.

Επενδύοντας σταθερά στην καινοτομία και επιδιώκοντας συνεχώς τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών, τα My market δημιουργούν το πρώτο εικονικό super market από την 1η μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου, στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα. Πρόκειται για ένα e-spot όπου μέσω διαδραστικών οθονών τελευταίας τεχνολογίας, και αξιοποιώντας το e-shop My market, θα προαγάγει ένα νέο τρόπο αγορών.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης Οmnichannel στρατηγικής της αλυσίδας, που στοχεύει στη διαμόρφωση μιας ενοποιημένης απρόσκοπτης εμπειρίας, ώστε όλοι οι πελάτες θα λαμβάνουν τα ίδια μηνύματα τόσο από τα φυσικά καταστήματα όσο και από όλα τα ψηφιακά κανάλια. Παράλληλα, το e-spot του Συντάγματος θα δώσει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ψωνίσουν εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και – το σημαντικότερο- on the go.

Οι επισκέπτες θα ξεκινούν την περιήγησή τους στο e-shop μέσα από τις οθόνες του εικονικού καταστήματος (e-stop) και θα την ολοκληρώνουν με λίγα μόνο κλικ από το κινητό τους τηλέφωνο. «Ήρωας» της δράσης των My market στο e-stop του Συντάγματος θα είναι το γνωστό κόκκινο καλάθι, το οποίο αποτελεί και «σήμα κατατεθέν» για τα super market στο μυαλό του Έλληνα καταναλωτή.

To ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας My market ξεκίνησε τη λειτουργία του την 1η Νοεμβρίου του 2018. Η εταιρεία παρατηρεί αύξηση χρηστών με ποσοστό 24,19% αλλά και αύξηση στις συναλλαγές με ποσοστό που φτάνει το 36,39%.

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πιστοποίηση ISO 50001 για την εταιρεία  λιανεμπορίου ΜΕTRO

Η ΜΕTRO γίνεται η πρώτη Ελληνική εταιρεία λιανεμπορίου που πιστοποιείται με το ISO 50001που καθορίζει τις απαιτήσεις για ενός συστήματος ενεργειακής διαχείρισης με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ενεργειακής επίδοσης της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση κερδών 26% για την Jumbo και... θηριώδες ταμείο 751 εκατ. ευρώ

Στα 164,12 εκατ. τα κέρδη προ φόρων και τόκων, με τις πωλήσεις να ενισχύονται 7,87% στα 542,89 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση προειδοποιεί για αρνητική επίδραση στις πωλήσεις από ενδεχόμενα περιοριστικά μέτρα τα Χριστούγεννα.
Plasio, Πλαίσιο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαίσιο: Ενισχυμένα κατά 131% τα κέρδη προ φόρων για το εννεάμηνο

Οι πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακών εφαρμογών ανήλθαν σε 140.823 χιλ. ευρώ, αυξημένες κατά 37% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020, αποτελούν δε το 46% του κύκλου εργασιών του ομίλου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διπλάσια κέρδη προ φόρων για την AS Company στο εννέαμηνο του 2021

Τα κέρδη προ φόρων έφθασαν στα 2,67 εκατ. ευρώ, ενώ ο συνολικός κύκλος εργασιών ενισχύθηκε 4,6% για να διαμορφωθεί 12,9 εκατ. Δεν αναμένεται επίπτωση από πανδημία και αυξημένο ενεργειακό και μεταφορικό κόστος.