ΓΔ: 909.16 0.56% Τζίρος: 50.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτό: BERKSHIRE HATHAWAY

Στην ελληνική αγορά ακινήτων μπαίνει ο όμιλος του Γουόρεν Μπάφετ

Η ENEA Real Estate εντάσσεται στο Παγκόσμιο Δίκτυο Franchise και μετονομάζεται σε Berkshire Hathaway HomeServices Athens Properties. Τι δήλωσαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι των δύο εταιρειών.

H Berkshire Hathaway HomeServices, ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα franchise μεσιτικών γραφείων στον κόσμο ανακοίνωσε σήμερα ότι η ENEA Real Estate είναι πλέον μέρος του παγκόσμιου δικτύου μεσιτικών γραφείων της και εφεξής θα λειτουργεί ως Berkshire Hathaway HomeServices Athens Properties. Η εταιρεία θα προσθέσει ένα νέο γραφείο και 18 συμβούλους ακινήτων στο παγκόσμιο δίκτυό της και θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής, καθώς και τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

«Όταν ξεκίνησα την ENEA Real Estate, το όραμα και η υπόσχεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα μεσιτικό γραφείο ακινήτων που θα ήταν η πρώτη επιλογή των πελατών για την Ελληνική αγορά ακινήτων», δήλωσε ο Κυριάκος Ξύδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ENEA Real Estate. «Τώρα που εντασσόμαστε στο παγκόσμιο μεσιτικό δίκτυο της Berkshire Hathaway HomeServices, αυτό το όραμα γίνεται πραγματικότητα και επιπλέον μπορούμε να το κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο με τους πόρους που διατίθενται στα μέλη του δικτύου μας».

«Η ένταξή μας κάτω από το εμβληματικό όνομα της Berkshire Hathaway HomeServices μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε μέρος ενός ισχυρού, επώνυμου παγκόσμιου δικτύου, το οποίο είναι ευρέως αναγνωρισμένο και σεβαστό», δήλωσε ο Γιώργος Καρακοβούνης, Εταίρος της ENEA Real Estate. «Έχουμε θέσει σημαντικούς στόχους για τα επόμενα χρόνια και γνωρίζαμε ότι η λήψη αυτής της απόφασης θα μας έβαζε στο σωστό δρόμο για την επίτευξή τους».

«Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Κυριάκο, τον Γιώργο, και την ομάδα των φιλόδοξων επαγγελματιών μεσιτών που τους πλαισιώνει, στο παγκόσμιο δίκτυό μας», δήλωσε ο Κρις Στιούαρτ, Διευθύνων Σύμβουλος της Berkshire Hathaway HomeServices. Η ένταξη της ομάδας στο δίκτυο θα διευρύνει την αξιοπιστία και την αναγνώριση που απολαμβάνει η εταιρεία στην τοπική αγορά, σε παγκόσμιο επίπεδο. «Με την ένταξή του στην Berkshire Hathaway HomeServices, η ηγεσία και η ομάδα τους  συνδέονται άμεσα με περισσότερους από 50.000 επαγγελματίες ακινήτων σε όλο τον κόσμο».

Με την ένταξή τους στο παγκόσμιο δίκτυο, οι σύμβουλοι ακινήτων της Berkshire Hathaway HomeServices Athens Properties αποκτούν πρόσβαση στα ενεργά δίκτυα referrals και relocations της Berkshire Hathaway HomeServices και στην τεχνολογική σουίτα «FOREVER Cloud», μια ισχυρή βάση και πηγή για εύρεση δυνητικών πελατών, υποστήριξη μάρκετινγκ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραγωγή/διανομή βίντεο και πολλά άλλα. Η Berkshire Hathaway HomeServices έχει υιοθετήσει τις κορυφαίες τεχνολογικές πλατφόρμες για να παρέχει υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης στα μέλη του δικτύου της σε μακροπρόθεσμη βάση. 

Η Berkshire Hathaway HomeServices Athens Properties, την οποία διοικεί ο θρυλικός επενδυτής Γουόρεν Μπάφετ, θα έχει επίσης πλήρη πρόσβαση στο Σύστημα Real Estate I.Q. που τέθηκε πρόσφατα σε λειτουργία. Το Σύστημα συνδυάζει το όνομα της Berkshire Hathaway HomeServices, τους πόρους μάρκετινγκ και την τεχνολογία, με συνεχή εκπαίδευση, εξάσκηση, καθοδήγηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η εταιρεία παρέχει επίσης παγκόσμια διανομή καταχωρήσεων ακινήτων, επαγγελματική κατάρτιση και συνεχή επιμόρφωση, καθώς και το αποκλειστικό πρόγραμμα μάρκετινγκ Luxury Collection για τις κορυφαίες πολυτελείς καταχωρήσεις. Η έκδοση “Prestige Magazine” παρουσιάζει τις κορυφαίες πολυτελείς καταχωρήσεις των μελών του δικτύου, καθώς και μια ευρεία σειρά άρθρων που καλύπτουν θέματα που ενδιαφέρουν τους υψηλού επιπέδου πελάτες ακινήτων. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπαίνουμε στην αγορά της Αττικής με μια εξαιρετική εταιρεία όπως η ENEA Real Estate», δήλωσε ο Τζίνο Μπλεφάρι, Πρόεδρος της Berkshire Hathaway HomeServices. «Η ελληνική αγορά ακινήτων προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε επίσημα την Berkshire Hathaway HomeServices Athens Properties ως την πρώτη μας συνεργασία σε αυτή τη διάσημη τοποθεσία».
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

FASTIGHETS AB BALDER
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σουηδικός κολοσσός στην Premia ως στρατηγικός εταίρος με 17%

Το χαρτοφυλάκιό της FASTIGHETS AB BALDER που απέκτησε πρόσφατα το 17,22% του μετοχικού κεφαλαίου της Premia, ανέρχεται σε 16,3 δισ. ευρώ και περιλαμβάνει 1.458 επενδυτικά ακίνητα και είναι επίσης ιδιοκτήτης 60 ξενοδοχείων.