ΓΔ: 858.93 -4.45% Τζίρος: 118.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Τράπεζα Πειραιώς

Πειραιώς: Απορροφά το κόστος ανάληψης από ΑΤΜ απομακρυσμένων περιοχών

Την απόφασή της να επιβαρυνθεί η ίδια από το κόστος ανάληψης χρημάτων από ΑΤΜ άλλων τραπεζών, στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας που δε καλύπτονται από το δίκτυό της, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Καμία επιβάρυνση δεν θα έχουν πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς κατά την ανάληψη μετρητών μέσω ΑΤΜ τρίτων Τραπεζών σε απομονωμένες περιοχές όπου η τράπεζα δεν έχει παρουσία.

Η Τράπεζα Πειραιώς έδωσε συνέχεια στη δέσμευσή της να επανεξετάσει την τιμολογιακή της πολιτική, αποφασίζοντας να επεκτείνει την απορρόφηση του κόστους ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ άλλων τραπεζών για όλους τους πελάτες της που συναλλάσσονται σε απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας και δεν καλύπτονται από το δικό της δίκτυο, πανελλαδικά.

Κατά συνέπεια, οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς δεν θα έχουν οποιαδήποτε επιβάρυνση κατά την ανάληψη μετρητών μέσω Αυτόματων Ταμειολογιστικών Μηχανών (ΑΤΜ) τρίτων τραπεζών σε απομονωμένες περιοχές όπου η τράπεζα δεν έχει παρουσία. Το κόστος ανάληψης στις περιπτώσεις αυτές θα απορροφάται εξολοκλήρου από την Τράπεζα Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι οι αναλήψεις μετρητών παρέχονται ανέξοδα για τους πελάτες της Τράπεζας από το εκτενές πανελλαδικό δίκτυό της που απαριθμεί συνολικά 1.910 ΑΤΜ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trapeza Peiraios, Vlachopoulos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βλαχόπουλος: Στρατηγική επιλογή της Πειραιώς η στήριξη του τουρισμού

Όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής, επικεφαλής εταιρικής τραπεζικής της Πειραιώς, η επόμενη ημέρα περιλαμβάνει για τις επιχειρήσεις του τουρισμού νέες επενδύσεις στους τομείς της αποτελεσματικής και υπεύθυνης διαχείρισης των φυσικών πόρων.