ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 153.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Mls

Ανοδική αντίδραση της MLS, συμφωνία 442.000 ευρώ με Κύπρο

Μετά τη νέα πτώση στο άνοιγμα, η μετοχή της MLS Πληροφορική ανέκτησε το χαμένο έδαφος και κερδίζει περίπου 7%. Συμφωνία με το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου για προμήθεια αξίας 442.000 ευρώ.

Ισχυρή ανοδική αντίδραση, μετά τις μεγάλες πιέσεις που είχε δεχθεί χθες, σημειώνει η μετοχή της MLS Πληροφορική, που κέρδιζε γύρω στις 13.00 περίπου 7% και ξεπερνούσε το επίπεδο του 1 ευρώ, φθάνοντας στο 1,03. Η μετοχή έδειξε έντονη μεταβλητότητα, καθώς στο άνοιγμα υποχώρησε έως το 0,75 ευρώ, για να ανακάμψει στη συνέχεια.

Μετά τη χθεσινή πτώση κατά 30%, η μετοχή της MLS είχε χάσει σχεδόν 80% από την αρχή του έτους, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εταιρεία στην προώθηση του MAIC και για τη χρηματοοικονομική της θέση.

Νωρίτερα σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με το υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Κύπρου. Συγκεκριμένα, η MLS επικράτησε σε διαγωνισμό που προκήρυξε το εν λόγω υπουργείο, το οποίο και ανέθεσε στην εταιρεία το έργο, δεδομένου ότι πληρούσε όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Αναλυτικά, η MLS ανέλαβε την προμήθεια και συντήρηση καταρχήν 3.700 tablets για το ποσό των 442.100,00 ευρώ, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό θα παραδοθεί εντός διμήνου.

Η MLS επιπρόσθετα για το διάστημα της σύμβασης (12 μήνες) θα προμηθεύει το υπουργείο με tablets για όποιες νέες ανάγκες προκύπτουν.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ